Tüm Kütüphaneler

bilinc disi

ile ilgili videolar, makaleler ve sorular için 8713 sonuç bulundu.

Makaleler
bilinc disi 4

Sorular
bilinc disi 8709

Kürtaj sonrası akıntı

Merhaba doktor bey, 31 Mayıs tarihinde istenmeyen gebelik sebebiyle kürtaj oldum. Operasyondan 2 gün sonra şiddetli...

1 Temmuz 2022 13:42
Doç. Dr. Murat Öz

Doç. Dr. Murat Öz tarafından cevaplandı.

Kanal tedavisi ve ağrı

Merhaba doktor hanım, bir gün önce sol alt 2. Küçük azı dişime, iki ya da üç seans sürecek kanal tedavisine başlan...

3 Haziran 2022 19:24
Dt. Şeyma Arıkan

Dt. Şeyma Arıkan tarafından cevaplandı.

Ergenlikte görülen epilepsi 30 yaşından sonra tekrar eder mi?

Eşim en son 18 yaşında bu rahatsızlığı geçirmiş. Genelde geceleri tuvalete kalktığında aniden bayılıp düşme, idrar ...

6 Mayıs 2022 20:50
Dr. Öğr. Üyesi Onur Serdar Gençler

Dr. Öğr. Üyesi Onur Serdar Gençler tarafından cevaplandı.

Diş Sıkma ve İstem Dışı Kasılma

Zeynep Hocam Hocam merhaba. Yaşım 35. Toplamda 10 yıldır ( aralıklı zaman dilimlerinde ) sosyal anksiyete ,yaygın a...

24 Nisan 2022 09:45
Uzm. Dr. Zeynep Arslan

Uzm. Dr. Zeynep Arslan tarafından cevaplandı.

Demir eksikliği ve lenf nodlarımız var

Hocam 6 yaşında kızım var ıkı hafta önce cok soluk benızlı göz altları cok koyu olduğu ıcın önlem Amaçli bır kan t...

1 Nisan 2022 20:04
Uzm. Dr. Muhammet Mesut Nezir Engin

Uzm. Dr. Muhammet Mesut Nezir Engin tarafından cevaplandı.

Kan değerleri

Hocam merhaba kardeşim 17 yaş 4 ay boyu 158 kilosu 43 çok zayıf olduğu için bundan 3 sene önce bir çocuk gastronomi...

26 Şubat 2022 12:06
Uzm. Dr. Muhammet Mesut Nezir Engin

Uzm. Dr. Muhammet Mesut Nezir Engin tarafından cevaplandı.

Hocam rbc 5.61 10^6/ul, hgb 16. 8 g/dl, pct 3.30 mL/L, Bas% 0.3% bu değerler referans dışı diyo...

rbc 5.61 10^6/ul hgb 16. 8 g/dl pct 3.30 mL/L Bas% 0.3% bu değerler referans dışı diyor hastalığım nedir? Şimdi...

19 Şubat 2022 11:38
Doç. Dr. Mustafa Kaplan

Doç. Dr. Mustafa Kaplan tarafından cevaplandı.

Beta Hcg de referans dışı ne demek?

Hocam iyi günler. Şüpheli bir ilişkim oldu yaklaşık 4 buçuk ay önce. 4 kez kan testi yaptırdım. Sonuçları şu şekil...

10 Şubat 2022 15:07
Doç. Dr. Can Türkler

Doç. Dr. Can Türkler tarafından cevaplandı.

Beta HCG sonuçlarıma bakabilir misiniz?

Hocam iyi günler bir sorum olacak ve yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim. 3 ay önce korunmasız bir i...

27 Ocak 2022 13:53
Op. Dr. Nagihan Cengaver

Op. Dr. Nagihan Cengaver tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube