Tüm Kütüphaneler

akdeniz diyeti nedir

ile ilgili videolar, makaleler ve sorular için 143 sonuç bulundu.

Makaleler
akdeniz diyeti nedir 9

Sorular
akdeniz diyeti nedir 134

Sarı Nokta

Hocam merhaba, babama (59 yaşında) 10 gün önce sarı nokta teşhisi konuldu.3 aylık akdeniz diyeti önerildi .3 ay biz...

26 Ekim 2021 12:48
Prof. Dr. Mehmet Baykara

Prof. Dr. Mehmet Baykara tarafından cevaplandı.

Geçmeyen ishali

Merhabalar hocam, ben 26 yaşında kadın hastayım. 12 gün önce (Pzt) üşütme gibi bir başlayan karın ağrılı ishalim ol...

18 Eylül 2021 07:18
Prof. Dr. Barış Yılmaz

Prof. Dr. Barış Yılmaz tarafından cevaplandı.

Glokom şüphesi ve tanı belirsizliği

Hocam merhaba. 3.5 astigmat, 3 numara miyop her iki göz.. Glokom şüphesi ile ilgili , iki farklı doktor sonrası kaf...

31 Temmuz 2021 22:39
Prof. Dr. Sadık Şencan

Prof. Dr. Sadık Şencan tarafından cevaplandı.

Ritim sorunu

Hocam 2 yıl önce 6 ay boyunca neredeyse hergun gece uyandıran 140-160 arasi taşikardi basladi duzenli hizli.Gittikc...

7 Mayıs 2021 20:07
Doç. Dr. Zekeriya Arslan

Doç. Dr. Zekeriya Arslan tarafından cevaplandı.

Proteinüri

Hocam merhaba daha önce 1 defa sormuştum ama yeni tahliller yaptırdığım için en baştan sormak istiyorum sizce probl...

24 Mart 2021 06:31
Prof. Dr. Ali Başçı

Prof. Dr. Ali Başçı tarafından cevaplandı.

Mikroalbüminüri

Merhaba hocam. Ben 22 yaşında alkol sigara kullanmayan 187 boy 83 kilo erkek bireyim. Askeri okulu kazandim ancak i...

20 Mart 2021 00:17
Prof. Dr. Özkan Güngör

Prof. Dr. Özkan Güngör tarafından cevaplandı.

Bağışıklık bozukluğu

İyi günler Ali hocam öncelikle bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. 36 yaşında bayanım. Sorum önceleki senele...

12 Ekim 2020 22:43
Prof. Dr. Ali Başçı

Prof. Dr. Ali Başçı tarafından cevaplandı.

Anemi Demir eksikliği

Hocam merhaba sağlık raporu için hastaneye gittim RBC : 3.7 (3.8-5.0) **** (11.7-15.5) MCHC :32.7 (33-36) **** (11-...

17 Temmuz 2020 21:32
Prof. Dr. Ali Başçı

Prof. Dr. Ali Başçı tarafından cevaplandı.

Akdeniz anemisi

Hocam merhaba sağlık raporu için hastaneye gittim RBC : 3.7 (3.8-5.0) **** (11.7-15.5) MCHC :32.7 (33-36) **** (11-...

17 Temmuz 2020 21:25
Doç. Dr. Nuri Haksever

Doç. Dr. Nuri Haksever tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube