Ordu Duygudurum Bozuklukları (Depresyon

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Dr. Erman Esnafoğlu

Çocuk ve Ergen Psikiyatristi, Ordu

Duygudurum Bozuklukları (Depresyon, Sınav Kaygısı, Boşanmaların Çocuklara Etkisi Denver gelişim tarama testi, Regresyon terapisi, Porteus labirentleri testi

Ordu Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Bucak Mh. Boztepe Devlet Hastanesi Pk:52200 Ordu Merkez/ordu, Bucak, 52200 Ordu Merkez/Ordu, Turkey 
İlgi ve bilgisiyle kendisinden çok istifade ettik. Araştıran hasta ve yakınlarına tavsiye ederim ...

Sayfa : 1/1 | Toplam 1 kayıt bulundu.

Ordu Duygudurum Bozuklukları (Depresyon İlgili Sorular

  • Cene kıtlama sorunu

    Mrb benım cenemde 10 yıldır kıtlama var cok rahatsız edıcı ve ırelemeye basladı yemek yerken kasılma yapıyor bi çağresi varmi yardımcı olursanız sevınırım kontrole geleceğım tesekkur ler

    Doktor Cevabı:
    Dr. Dt. Rana ORAL

    Dr. Dt. Rana ORAL

    Çene ekleminizde bir problem oluşmuş muhtemelen. muayene olarak tedavisine başlamanızda ilerlememesi için gerek var.geçmiş olsun.

  • Çene küçüklüğü

    Merhaba doktor bey oğlumun üst çene dar en yakın izmir önerdiler üniversite muğla’da araştırdım size ulaştım görüşebilirmiyiz

    Doktor Cevabı:
    Yrd. Doç. Dr. Dt. Serkan ÖZKAN

    Yrd. Doç. Dr. Dt. Serkan ÖZKAN

    Merhaba. siz doktorları karıştırdınız sanırım. ben ordudayım. sizin bahsettiğiniz doktor bey muğlalı ama bildiğim kadarıyla cerrah.

  • Eliza testi

    İyı calismalar doktor bey ben bundan 3 ay once supheli iliski yasadım 45.gün eliza testim negatif 84.gün ve tam 90.gun eliza testlerimde negatif geldi 90.günden sonra pozitiflesme durumu varmidir bide 90 degilde 91demi yaptirmam lazimdi eliza testini aradaki 1 gunluk sure bisey farkedermi yoksa konu... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Zafer HABİP

    Uzm. Dr. Zafer HABİP

    Merhabalar , 90. günde de eliza yaptırmışsınız. 3. veya 4. kuşak eliza testleri kullanan devlet hastanelerinde veya güvenilir bir laboratuvarda yaptırdıysanız testinizi tekrar yaptırmanıza gerek yoktur.. ilişki sonrası 2. veya 3. hafta gibi erken safhada yaptırmış olsaydınız testi o zaman 1 günlük... Cevabı gör

  • Idrarda protein

    Hüseyin bey cvbınız için tsk ederım.gebelıhımın 5.ayında glukoz ve proteın çıkmaya başladı önceki testlerımde negatif.gebelik sekerı sebebiyle insülin kullanıyorum.haftalık kontrole gidiyorum aksatmadan şuan tnsyon eşlik etmediği için biraz rahat doktorm.zaten 38.haftada doğum olacak bekletmek istem... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Hüseyin SAĞLAM

    Uzm. Dr. Hüseyin SAĞLAM

    Hacer hanım merhaba,gebelik sonrası bu hastalık halinizin düzelme ihtimali yüksek. ancak yakın takip gerekir.doğum sonrası 6 cı ayda yeniden şeker yükleme yapılmalı ve idrar tetkikleri proteinüri takip edilmdeli. saygılarımla

  • Idrarda protein

    Mrb.33 haftalık gebeyım.tansyonum normal seyrediyor ama 24 saatlik ıdrarda 1gr protein cıktı.nefrolojı böbrek ultrasonu çektirdi sorun yok ama dalak ve karaciğerde büyüme varmış birde karaciğerde grade 1-2 yaglanma mevcut.gebelik öncesi cekapta yaglanma çıkmıştı grade 1 olarak ama büyüme yoktu.sızc... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Hüseyin SAĞLAM

    Uzm. Dr. Hüseyin SAĞLAM

    Hacer hanım geçmiş olsun,, idrarda yüksek oranda protein bulunması önemli bir sorundur..gebelik olması sebebiyle daha da önem kazanıyor.daha önceden böbrek hastalığınız olup olmaması da önemli. nefrolog ,olmadığını söylemiş.pre eklampsi ve eklampsi yönünden kadın doğum tarafından yakından takip edi... Cevabı gör

  • B12 degeri

    Hüseyin bey baş dönmesi,dengesizlik,kulak çınlaması ve bulantı gibi sorunlarım var kbb kan testi istedi.kanda b12 231 çikti sonuca normal dediler.ayda 1 dedox iğne olabilirsin dediler sizce degerim normal mi?

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Hüseyin SAĞLAM

    Uzm. Dr. Hüseyin SAĞLAM

    Vildan hanım geçmiş olsun. yapılan tetkiklerde b12 231 olarak bulunmuş. vb12 değer aralığı 185-900 arası dır.ancak vücutta etkili olması için 400 üzerinde olması istenir.vb12 niz normal sınırlarda ancak kan değeri azalmış görülüyor.vejeteryanlarda ve bazı genetik durumlarda mide hastalıklarında mid... Cevabı gör

  • Ön dişte kist

    İyi günler doktor bey yaklaşik 5yıl önce düşüp öndişim kırılmıştı ve 2yıl sonra dolgu yapıldı dolgu düştü sonra dan ön dişimde kist olduğunu öğrendim fakat zamanım olmadığı için gidemedim diş kanallarını temizletm fakat ağrım çok oluyo arada ve 22yaşında olmama yağmen 4dişimi kaybetim çok sağlıksız... devamı

    Doktor Cevabı:
    Dr. Dt. Okhan ORAL

    Dr. Dt. Okhan ORAL

    Kanal tedavisi ile geçmiyor ise ameliyat olabilir bazı durumlarda çene cerrahına görünmenizi öneririm

  • Çene eklemi

    Sol çene ekleminde yanakta 2 günden beri bi kemik oynamama baskısı var .ağzımı eskisi gibi açmakta zorluk çekiyorum .ve sağ tarafa goğru alt çeneni oynatamıyorum . ağrım yok ama ciddi bişey varmıdır diyee çokk ta korkuyorum .aynı sol tarafta gömülü azı diş kökü var acaba bundan kaynaklı mı yoksa çen... devamı

    Doktor Cevabı:
    Dr. Dt. Okhan ORAL

    Dr. Dt. Okhan ORAL

    En yakın diş hekimine müracaat edin korkmayın tedavisi olabilen durumlardır geç kalmamak önemli

  • Cene ağrı ve kutlemesi

    Merhaba hocam cene tedavisi yapiyormusunuz benim cenemde aşırı ağrı ve kuturdeme var ağrısı kulak boğaz ve disime vuruyor ağzımda uzun süre birşey cigneyemiyorum

    Doktor Cevabı:
    Dr. Dt. Okhan ORAL

    Dr. Dt. Okhan ORAL

    Eklem problemi olabilir hastanemizde tedavisi yapılıyordu

  • Bilinmiyor

    Merhaba.kanal tedavi yapilmis olan disimde iltihap olustu..iltihap disariya vurdu bu nedenle agri yapmiyor fakat iltihapta gecmiyor.ozel hastanede kanal tedavisi yapilmis olan disimin durumunun iyi fakat kokuyle islem yapilmasi gerektigini soyledi ayni zamanda da ordaki bosluga bir sey yerlestirilce... devamı

    Doktor Cevabı:
    Dr. Dt. Okhan ORAL

    Dr. Dt. Okhan ORAL

    Yapılabiliyor ama doktorunuzun birşey yerleştireceği malzeme (greft olabilir) ücretli