Uzm. Dr.

Orhan ÇAŞKURLU

Dahiliye - İç Hastalıkları - İstanbul

Başlıca ilgi ve tedavi alanları: Kas Hastalıkları (Miyasteni, ALS), Kanın Damar İçinde Pıhtılaşması (Tromboz), Böbrek Taşı, Akciğer ve plevra biyopsisi, Diabetes mellitusta insülin tedavisi, Radyonükleer kemik taraması... Tümü

Bu hekim siz misiniz?

Hemen bilgilerinizi güncelleyin

Bilgilerinizi güncelleyin!

7 Profil Görüntüleme

Son 30 günlük profil görüntülenme.

0 Takvim Talebi

Toplam randevu takvimi talebi.

Takvim talep edin

Son Cevapladığı Sorular

  • Kan degeri

    Orhan bey merhaba, 45 gün önce doğum yaptım. doktoruma kontrole gittiğimde kan testi yapıldı sonuclar söyle wbc: 4.19 rbc: 5.2 hgb :12,6 hct: 39.7 bunlar normal degerlerde. fakat mcv: 76,1 referans değerler(80-95) mch:24.1. (25-34) rdw-sd. :47,5. (35,0-46,3) rdw-cv: 17,4 (11,2-15,0) feritinin :12 no... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Orhan ÇAŞKURLU

    Uzm. Dr. Orhan ÇAŞKURLU

    Demir ilaçları kullanabilir ve yiyeceklerinize dikkat ederseniz şikayetiniz olmaz.selamlar

  • Karbonmonoksit

    İyi günler. balkonda iki sayfa kağıt yakmaya çalıştım. defalarca söndü. ben de defalarca yaktım; uzun süre boyunca köz olarak kaldı tekrar tekrar yaktım ve içeri girdim; birazını da banyoda yaktım. bu işlem 15 dakika civarı sürdü. karbonmonoksit zehirlenmesi için bundan fazlası mı gerekli?

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Orhan ÇAŞKURLU

    Uzm. Dr. Orhan ÇAŞKURLU

    Kiymetli ahmet,yangın çıkabilir.dikkatli olmalısın

?

Soru sorun

Merak ettiğiniz konular hakkında danışabilirsiniz. Benzer soruları olan ziyaretçilerin bilgilenmesi amacıyla sorunuz yayınlanacaktır.

SORU SOR

Hakkında Yorum Yapın

Hakkında yorum yazın

Uzm. Dr. Orhan ÇAŞKURLU tanıyorsanız ya da hastalığınızla ilgili ziyaret ettiyseniz görüşlerinizi, şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

YORUM EKLE


.