28 Profil Görüntüleme

Son 30 günlük profil görüntülenme.

2 Takvim Talebi

Toplam randevu takvimi talebi.

Takvim talep edin

Bu hekim siz misiniz?

Hemen bilgilerinizi güncelleyin

Bilgilerinizi güncelleyin!

Son Cevapladığı Sorular

  • Kronık ıtp

    2007 yılında hast. teşhisi konuldu ve kronık ıtp oldğ. oğrendım. şuan 19 yaşındayım onceden değerlerim düştüğünde prodnol alarak düzeliyordum ama şuanda düzelmiyor 9.000 lerde ve splenektomi kararı alındı ve benm bazı endişelerim var sonrasında neler olcak ne gıbı durumlar benı beklıyor ?

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Önder ARSLAN

    Prof. Dr. Önder ARSLAN

    Yanıt oranı y?zde 60-70. bir üniversite hastanesinde opere olunuz. ameliyat öncesi aşılar gerekli

  • Kan tahlili

    Tahlil sonuclarımı yorumlar mısınız? akdeniz anemisi taşıyıcısiyim. 5 ay önce dogum yaptım. bebeğimi emziriyorum. sonuclarım söyle: rbc 6.34 3.80-5.80 wbc 6.9 4.0-10.0 hgb 11.2. 11.0-16.5 hct 37.8. 35.0-50.0 plt. 228. 150-390 pct 232. 100-500 mcv. 60. 80-97 mch. 17.6.... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Önder ARSLAN

    Prof. Dr. Önder ARSLAN

    Yakın dogu üniversitesi hematoloji bölümüne basvurunuz

?

Merak ettiğiniz konular hakkında danışabilirsiniz. Benzer soruları olan ziyaretçilerin bilgilenmesi amacıyla sorunuz yayınlanacaktır.

Soru sorma kapalıdır.

Doktorun İletişim bilgileri

Hakkında Yorum Yapın

Uzman hakkında görüşlerinizi, şikayetlerinizi yazın ve puan verin




.