Uzm. Dr.

Gürkan ERTUĞRUL

Göğüs Hastalıkları, Tüberküloz, Allerjik Hastalıklar - İzmir

Bu hekim siz misiniz?

Hemen bilgilerinizi güncelleyin

Bilgilerinizi güncelleyin!

24 Profil Görüntüleme

Son 30 günlük profil görüntülenme.

0 Takvim Talebi

Toplam randevu takvimi talebi.

Takvim talep edin

Son Cevapladığı Sorular

  • Akciğerde fibroatelektazik değişiklik ve parankiminde amfizematö değişiklik

    Merhaba, akciğer tomografi sonucunu aldım. raporda aynen şöyle yazıyor: "akciğer parankiminde amfizematö değiliklik mevcuttur. her iki akciğer apeksinde ılımlı sekel fibrotik değişiklikler izlenmiştir. sağ akciğer orta lob medialinde subsegmental fibroatelektazik değişiklik, fissürde kalınlaşma i... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Gürkan ERTUĞRUL

    Uzm. Dr. Gürkan ERTUĞRUL

    Sayın türkmen, tomografinin ne amaçla çekildiğini bilmiyorum. ancak bulgular geçirilmiş bir hastalığı tarif ediyor. şiddeti ve size yansıması için lütfen hekiminizle görüşün. saygılarımla

  • Modül hak.

    Hocam ben kasım ve subat aylarında topraksız çektirdim sağ alt lyon'da 8mmsol lopta 1-3 ve 4 mm modül tespit edildi son 1senedir hiç enfeksiyon geçirmedim 7-8 sene önce zatürre geçirdim. bu tehlikeli birşeyim . teşekkürler. hülya

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Gürkan ERTUĞRUL

    Uzm. Dr. Gürkan ERTUĞRUL

    Sayın bekdaş, çekilen tomografinizde sağ alt lobda 8mm ve sol lobda 3-4mm lik nodüller saptanmış. ilk tomografiden 3 ay sonra kontrol çekilmiş ve anladığım kadarıyla boyutsal değişiklik saptanmamış. hekiminiz bir risk teşkil etmediğini düşünüyorsa birinci yılında kasım 2018 de bt ile takibinin uyg... Cevabı gör

?

Soru sorun

Merak ettiğiniz konular hakkında danışabilirsiniz. Benzer soruları olan ziyaretçilerin bilgilenmesi amacıyla sorunuz yayınlanacaktır.

SORU SOR

Doktorun İletişim bilgileri

Hakkında

Hastalarının Yorumları (1)

1 Yorum Ort. Puanı: 5
Zamanlama
İlgi
Ortam

Hasta Değerlendirmeleri

Soruma kısa sürede güzel şekilde cevap verdiği için teşekkürler. 17-07-2017

1 görüş bulundu.

Hakkında yorum yazın

Uzmanı tanıyorsanız ya da hastalığınızla ilgili ziyaret ettiyseniz görüşlerinizi, şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

YORUM EKLE


.