Doç. Dr.

Adem KARATAŞ

Genel Cerrahi, Endokrin Cerrahisi - İstanbul

Başlıca ilgi ve tedavi alanları: Tiroid Kanseri, Tiroid Hastalıkları, Guatr, Onkoplastik meme cerrahisi, Radyoaktif iyot tedavisi, Splenektomi... Tümü

Bu hekim siz misiniz?

Hemen bilgilerinizi güncelleyin

Bilgilerinizi güncelleyin!

112 Profil Görüntüleme

Son 30 günlük profil görüntülenme.

0 Takvim Talebi

Toplam randevu takvimi talebi.

Takvim talep edin

Son Cevapladığı Sorular

  • Saplık kurulu raporu astsubay

    Hocam astsubaylık sınava girdim sağlık kurulu raporu almam lazım. bugün sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım tsh değerim biraz fazla çıktı ----tsh 4.8 mu/l 0.3 - 4---- serbest t4 1.1 ng/dl 0.93 - 1.7---- sağlık kurulu raporunda sağlam yazarlar mı bu değerler çok fazla mı nasıl düşürebilirim bu değ... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Adem KARATAŞ

    Doç. Dr. Adem KARATAŞ

    Endiselenme lutfen tsh yuksek gorunmekle birlikte t4 duzeyin normal ve vucudun saglikli calisiyor.bu degerler herhangi bir meslegi icra etmene engel degil sinavda basarilar sevgiler

  • Troid ca ameliyatı

    Annem ıkı kez papiller ca ameliyatı oldu. ilkinde atom aldı ikincisinde almadı. son ameliyatın üstünde 5 ay geçti ve son ultrasonu şu şekilde her iki parotis ve submandibular bezin boyutları ve parankim ekojenitleri normaldir.duktal ektazi veya taş ile uyumlu görünüm saptanmamıştır.troid izlenmedi.b... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Adem KARATAŞ

    Doç. Dr. Adem KARATAŞ

    Merhaba gecmis olsun en saglikli cevabi verebilmek icin dosyayi gormek lazim. ama bu ultrasona gore lenf nodlari acisindan tekrar bi degerlendirme iyi olur! biopsi yada ek kan testleri ile degerlendirilmeli. gecmis olsun sevgiler

?

Soru sorun

Merak ettiğiniz konular hakkında danışabilirsiniz. Benzer soruları olan ziyaretçilerin bilgilenmesi amacıyla sorunuz yayınlanacaktır.

SORU SOR

Hakkında

İletişim bilgileri


Hastalarının Yorumları (6)

6 Yorum Ort. Puanı: 5
Zamanlama
İlgi
Ortam

Hasta Değerlendirmeleri

Musa Uçar
Musa Uçar

bugūn eşimin kontrolu vardi adem hocamıza saolsun gene neşe içinde gūler yūzū insan hastaligini unutuyor sag olsun var olsun allah işini kolaylaştirsin çok çok mūkemmel bir doktor bizim hastaligimizdan olan hastalar inanin vakit geçirmeden hemen adem hocamiza görūnsūn gösterilecek tekkişi işinin doçenti benim için işinin profu insana hem morel hem gūç hemde işinin eniyisini sag salim yapîlmasi gereyini iyisini yapiyor 18-04-2018

Musa Uçar
Musa Uçar

hocamizin hastasi nihal uçar ben eşi musa uçar eşim bugùn taburcu oldu adem hocamizin ellerinden õperim çok mükemmel bir doktor allah onu çok yùksek makamlara erdirsin anlayişli ben eşimde bu parak troit hastaliginı duyunca çok bunalima girmiştim saolsun adem hocamiz bize amaliyat õncesi konuşmasini yapti okadar rahatladimki anlayamassiniz hocamiz amaliyati yapmaya başladi çikinca mutavazi gùlùşū bana gùçverdi bir anda allah onu yuksek makamlara getirsin inşaallah 14-04-2018

Musa Uçar
Musa Uçar

Tek kelimeyle MÜKEMMEL BİR HOCA ALLAH RAZI OLSUN herkeze tavsiye ediyorum birisi bana deseki hangi doktoru tercih edersin diye sorsalar ben once ona doktor deyil ama doktorun profosoru olarak Adem KARATAŞ HOCAMIZI tavsiye ederim 14-04-2018

TC Ertan Fırat
TC Ertan Fırat

Tam bir uzman mükemmel bir doktor süper bir insan Teşekkürler hocam 16-05-2017

TC Ertan Fırat
TC Ertan Fırat

Tam bir uzman mükemmel bir doktor süper bir insan Teşekkürler hocam 16-05-2017

Yalchin Ocaq

Mükemmel insan, mükemmel doktor. Teşekkürler. Yalçın Ocaqverdiyev, Baku, Azerbaycan 31-05-2016

6 görüş bulundu.

Hakkında yorum yazın

Doç. Dr. Adem KARATAŞ tanıyorsanız ya da hastalığınızla ilgili ziyaret ettiyseniz görüşlerinizi, şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

YORUM EKLE


.