Van Demir Eksikliği Doktorları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Uzm. Dr. Tülün SAVAŞ - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Uzm. Dr. Tülün SAVAŞ

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Soğuk Algınlığı, Aritmi, Büyüme Ve Gelişme Problemleri Aşı takibi, Çocuk beslenme, Çocuklarda egzema

T.c.sağlık Bakanlığı Van Kamu Hastaneleri Birliği Sağlık Bilimleri Üni.van Eğit. Ve Araş.hastanesi   
Dr. Onur Çağlar Acar - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Dr. Onur Çağlar Acar

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Karın Ağrısı, Kalp Çarpıntısı, Bağırsak İltihabı Head-up tilt testi, Apgar skoru, Transözofageal ekokardiyografi (töe)

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Karadenizliler, 41310 İzmit/Kocaeli, Turkey 

Sayfa : 1/1 | Toplam 2 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Bebeklerde b12 eksikliği ve tedavisi

    Merhaba; 2 yaşında bir kızım var.son zamanlarda ara ara geceleri ağlayarak uyanması sebebiyle demir eksikliği olabilir mi diye düşünerek tahlil yaptırdım.demir,ferritin,b12 ve çinkosuna baktırdım.b12 si düşük çıktı. referans aralığı 170-700 kızımın 154 çıktı.doktora sonucu gösterdiğimizde dodox igne...

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Osman YILMAZ

    Doç. Dr. Osman YILMAZ

    Ben kardiyoloji doktoruyum bu konuda tecrübe sahibi değilim geçmiş olsun

  • Katılma nöbet mi yoksa başka bir durummu var

    İyi akşamlar oğlum 14 eylülde iki yaşına girecek yaklaşık 6 ay önce kafasını bir yere çarptığında (ama her çarpmada değil) önce ağlıyor sonrada baygınlık geçiriyordu hem morarma hemde soluk bir cilt oluşuyordu çocuk nörolajisine götürdük katılma nöbeti dedi ve demir eksikliği tedavsiine başladık 3 a...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Ayşe SERDAROĞLU

    Prof. Dr. Ayşe SERDAROĞLU

    Anlattığınız kadarıyla refleks nöbet. endişe verici bir durum değil. ancak tetiklenmeden olursa epilepsi açısından değerlendirmek gerekir.

  • Plt yüksekliği

    Hocam merhaba, geçen hafta yazmıştım kızım 20 aylık hafif öksürük vardı plt 1063 çıkmıştı. wbc 10.89 ilaç kullandık. bu hafta plt için takip tahlili yaptırdık wbc 12 plt 752 çıkmış bu değer beklenen takibe göre normal mi daha düşer mi yoksa farklı bir sorun mu olabilir?

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Leyla AĞAOĞLU

    Prof. Dr. Leyla AĞAOĞLU

    Biraz yüksek, enfeksiyon, demir eksikliği gibi sebepler olabilir, çocuk hematolojinin görmesi lazım!

  • Bogaz iltihabi

    Yine selam nuran hanim. bir sorum daha olacak cok rica ederim cevaplayin. benim kizim 19 aylik ve bir ay olacak nerdeyse bogaz enfeksiyonu gecirdi yazmistim yukardada. kizimin alt dudaginda cok hafif bir morluk oluyor zaman zaman. belirgin renk degisikligi degil ama ben hiss ediyorum ve endiseleniyo...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Nuran GÜRSES

    Prof. Dr. Nuran GÜRSES

    Demir eksikliği benzer tabloyu oluşturabilir.bu yönden incelemek gerekir.eko yapılabilir.saglıklı günler dilerim