Konya Dalak Hastalıkları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Doç. Dr. Celalettin VATANSEV - Genel Cerrahi

Doç. Dr. Celalettin VATANSEV

Genel Cerrahi

Karaciğer, Duodenal Ülser, Endoskopik Cerrahi Meme mr'ı, Boyun diseksiyonu, Safra yolları cerrahisi

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi  Necmettin Erbakan Üniversitesi, Yunus Emre, 42080 Meram/Konya, Turkey 
Dr. Namık ASLAN - Genel Cerrahi

Dr. Namık ASLAN

Genel Cerrahi

Paratiroid Kanseri, Şişmanlık (Obezite), Gluteal Apse Onkoplastik meme cerrahisi, Ercp(endoskopik retrograd kolanjio pankreotografi), Laparoskopik safra kesesi ameliyatı

Konya Numune Hastanesı  Yeni Şehir, 42060 Selçuklu/Konya, Turkey 
Op. Dr. Hacı Mehmet ÇİÇEK - Genel Cerrahi

Op. Dr. Hacı Mehmet ÇİÇEK

Genel Cerrahi

Insizyonel Herni, Obezite Cerrahisi, Dalak Hastalıkları Rektosigmoidoskopi, İşaretleme yöntemi, Ercp(endoskopik retrograd kolanjio pankreotografi)

Özel Akademi Hastanesi  27600, Binevler, Üniversite Blv. No:160, 27070 Şahinbey/Gaziantep, Turkey 

Sayfa : 1/1 | Toplam 3 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Polistemia

    Hocam iyi günler.24 yaşında erkek bir hastayım.öncelikle kan değerlerim rbc 5.9 hgb 16.7 hct 50.1 plt 218 idi.plt epo ve diger degerlerım normal olup jak 2 negatıf dalak ve baska bir büyüme yok.yaklasık 2 ayda bir flabotomi yaptırdım ( 4 kez) ve kan degerlerım zamanla rbc 5.6 hgb 16 hct 48 e düştü v...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın ayaz bozkır, geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. sizin de belirttiğiniz gibi primer polisitemi ya da polisitemia vera ( pv ) orta ve ileri yaşların hastalığı. kemik iliğindeki alyuvarların ( eritrositler ), akyuvarların ( lökositler - wbc ), trombositlerin ( kan pulcukları -... Cevabı gör

  • Ca19-9 yüksekliği

    Sayın hocam merhabalar. babam (66 yaş) halsizlik bulantı iştahsızlık ile doktora gittik. kan tahlili verdik. ( ast 54 ) -- ( alt 78 ) -- ( ggt 66 ) -- ( lhd 333 ) -- ( alp 59 ) -- ( direkt bilirubin 0,88 ) -- (total bilirubin 1,63 ) -- ( indirekt bilirubin 0,75 ) -- (afp 2,89 ) -- (cea 0,96) -( ca...

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Murat Emin GÜVELİ

    Uzm. Dr. Murat Emin GÜVELİ

    Merhaba sadece ca 19 9 yüksekliği önemli değil. tomografi çekilsin daha net konuşulur

  • Karaciğer ve dalak boyutları

    Merhaba hocam yemek yedikten sonra sag gögsümde agrı hissediyorum ve midemin üst bölgesinde kemiklerde ağrı var sebebi nedir sizce?

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Muayene etmek gerekir.

  • Polistemia

    Hocam iyi günler.24 yaşında erkek bir hastayım.öncelikle kan değerlerim rbc 5.9 hgb 16.7 hct 50.1 plt 218 idi.plt epo ve diger degerlerım normal olup jak 2 negatıf dalak ve baska bir büyüme yok.yaklasık 2 ayda bir flabotomi yaptırdım ( 4 kez) ve kan degerlerım zamanla rbc 5.6 hgb 16 hct...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Merhaba, polistemiye dair ne varsa bu kısa danışma alanında cevaplamamı istemektesiniz. ön belirtiler, dönüşme durumu, geleceğe ait tahminler vb. bunu buraya sıkıştırmak olanaksız. iki şey yazayım. 1.) örneğin sizde kan fazlalığı yapan başka sebep olabilir. 2.) örneğin jak2 negatif polistemia vera... Cevabı gör