Ümraniye Dahiliye - İç Hastalıkları Doktorları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Prof. Dr. Mesut BAŞAK

Prof. Dr. Mesut BAŞAK

Dahiliye - İç Hastalıkları

Mesut Başak Muayenehane  Alemdağ Cad. Emanet Apt. No: 117/2 Kısıklı Mah.  İstanbul 
Dr. Pınar Arıkan

Dr. Pınar Arıkan

Dahiliye - İç Hastalıkları

75.Yıl Çekmeköy 2 Nolu Sağlık Ocağı  Mimarsinan M.Selimdere Cad.No:12  İstanbul 
Dr. Ayşe Şensoy Gezer

Dr. Ayşe Şensoy Gezer

Dahiliye - İç Hastalıkları

İstanbul Ümraniye Merkez Sağlık Ocağı  Atatürk Mah. Okan Sok.No:4  İstanbul 
Dr. Ahmet Ecmel Gündem

Dr. Ahmet Ecmel Gündem

Dahiliye - İç Hastalıkları

Özel Alemdağ Şifa Kliniği  Ş.Murat Demir Cad.Yakut İşh.No:8 D-1 Alemdar  İstanbul 
Uzm. Dr. Abdullah Serdar FENERCİOĞLU

Uzm. Dr. Abdullah Serdar FENERCİOĞLU

Dahiliye - İç Hastalıkları

Çakmak Erdem Hastanesi  Alemdağ Cad. Sezer Sok. No: 3-5  İstanbul 
Dr. Nida Aydın Mutlu

Dr. Nida Aydın Mutlu

Dahiliye - İç Hastalıkları

Ümraniye Atakent Açelya Sağlık Ocağı  Atakent Mah. Atakan Cad.No:16  İstanbul 
Dr. Sümeyya Çekmegil

Dr. Sümeyya Çekmegil

Dahiliye - İç Hastalıkları

Np İstanbul Nöropsikiyatri Hastanesi  İnkılap Mah. Siteyolu Cad. No: 27  İstanbul 
Dr. Hanife Şerife Aktaş

Dr. Hanife Şerife Aktaş

Dahiliye - İç Hastalıkları

İstanbul Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Kazım Karabekir Mah.  İstanbul 
Dr. Fevziye Nurcan Adatepe

Dr. Fevziye Nurcan Adatepe

Dahiliye - İç Hastalıkları , Enfeksiyon Hastalıkları

İstanbul Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Kazım Karabekir Mah.  İstanbul 
Dr. Nida Yılmaz Pan

Dr. Nida Yılmaz Pan

Dahiliye - İç Hastalıkları

İstanbul Ümraniye Merkez Sağlık Ocağı  Atatürk Mah. Okan Sok.No:4  İstanbul 
Dr. Tuğba Aktan

Dr. Tuğba Aktan

Dahiliye - İç Hastalıkları

İstanbul Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Kazım Karabekir Mah.  İstanbul 
Dr. Kazım Sevi

Dr. Kazım Sevi

Dahiliye - İç Hastalıkları

Ümraniye Dudullu Merkez Sağlık Ocağı  Alemdağ Cad.Dudullu Mah.  İstanbul 
Uzm. Dr. Betül ÖZEL

Uzm. Dr. Betül ÖZEL

Dahiliye - İç Hastalıkları

26 yıl mesleki tecrübe

Özel Ümran Tıp Merkezi  Tantavi Mah. Bosna Bulvarı No:2/A  İstanbul 
Dr. Seda Dabakoglu

Dr. Seda Dabakoglu

Dahiliye - İç Hastalıkları

İstanbul Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Kazım Karabekir Mah.  İstanbul 

Dr. Hakan Demirdağ

Dahiliye - İç Hastalıkları , Gastroenteroloji

İstanbul Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Kazım Karabekir Mah.  İstanbul 
İlgi alaka yaklaşımı çok iyi teşekkürler ...
Dr. Burcu Ekler

Dr. Burcu Ekler

Dahiliye - İç Hastalıkları

İstanbul Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Kazım Karabekir Mah.  İstanbul 
Dr. Altan Kuş

Dr. Altan Kuş

Dahiliye - İç Hastalıkları

İmes Ortak Sağlık Birimi  A Blok 1.Sosyal Tesisler No:37/A Dudullu  İstanbul 
Dr. Kazım İskurt

Dr. Kazım İskurt

Dahiliye - İç Hastalıkları

Ümraniye Dudullu Merkez Sağlık Ocağı  Alemdağ Cad.Dudullu Mah.  İstanbul 
Uzm. Dr. Tayfun Ayeser

Uzm. Dr. Tayfun Ayeser

Dahiliye - İç Hastalıkları

İstanbul Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Elmalıkent Mahallesi Adem Yavuz Cad. No:1  İstanbul 
Dr. Zafer Çağlar

Dr. Zafer Çağlar

Dahiliye - İç Hastalıkları

İmes Ortak Sağlık Birimi  A Blok 1.Sosyal Tesisler No:37/A Dudullu  İstanbul 

Sayfa : 1/3 | Toplam 52 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Sedimantasyon

    Hocam 29 yasindayim genel kan testi yaptırdım herşeyim normal çıktı vücudumda da beni rahatsız eden herangi bi şikayetim yok crp 4 sedim 1/2 saatte 15 bir saatte 38 çıktı ... bu tehlikeli bi durum mudur çok önceden idrar yolları enfeksiyonum vardı ama şimdi geçmiş testte de çıkmadı zaten grip falan...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Merhaba, orta derecede bir sedimantasyon artışı var. sedimantasyon artışı yapabilecek sebepler sayılamayacak kadar çoktur. hastayı görüp sorular sormadan, muayene etmeden yorum yapılamaz. geçmiş olsun.

  • Kan sayımı

    Hocam daha önce hgb 16.8 hct 51 rbc 5.88 diğer hersey normal, epo 5.50 ,dalak kalıp ciğer temiz,yorgunluk var diye sormuştum.hgb 16.8 normal diye cevaplamızsınız.peki sizce bir sorun varım ayda sorun varsa ne cevaplarmısınız lütfen yas 23

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Sizde sorun olup olmadığını sadece 1-2 test sonucuna göre bilemem. evet: hgb 16.8 erkek için normal değerdir. ancak örneğin yorgunluk sebebi olabilecek o kadar çok durum olabilir ki. bu konu en doğru şekilde yüz yüze görüşme,muayene ile çözülür.

  • Babam lösemi hastasımıdır hangi türden

    Hocam merhaba babamın kan sonuçlarını degerlendirirmisiniz https://drive.google.com/drive/folders/0b1u3ai7whoqmd3hpykyzreqtzfk babam kösemi hastasımıdır? teşekkür ederi iyi çalışmalar..

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Merhaba, burada dosya konsültasyonu yapamıyorum. soru varsa iletin geçmiş olsun.

  • Çabuk yorulma

    Merhaba hocam sırtımın sol tarafında hafif bir şişlik farkettim çok yüzeyde değil biraz bastırarak farkediliyo bastırıncada agrıyor 2 hafta oldu farkettim sırtım ağrıyodu eklemlerim ağrıyodu tesadüfen farkettim hemen bir umana baş vurmalımıyım hocam bir de hangi bölüme baş vurmalıyım ilginize şimdid...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Merhaba meltem hanım, elinize gelen şişliğin bir hekim tarafından muayenesi ve edinilecek izlenim / ön tanı doğrultusunda gerekirse ilgili bir branşa yönlendirme gerekiyor. önce aile hekiminden başlayabilecğinizi düşünüyorum. geçmiş olsun.