Buca Dahiliye - İç Hastalıkları Doktorları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Dr. Mine Yurdakul Değirmencioğlu

Dr. Mine Yurdakul Değirmencioğlu

Dahiliye - İç Hastalıkları

İzmir Buca 15 Nolu Hürriyet Aile Sağlığı Merkezi  507 Sok.No:12 Şirinyer  İzmir 
Dr. Muvaffak Sinan Akımsar

Dr. Muvaffak Sinan Akımsar

Dahiliye - İç Hastalıkları

İzmir Buca 15 Nolu Hürriyet Aile Sağlığı Merkezi  507 Sok.No:12 Şirinyer  İzmir 
Uzm. Dr. Meftun ÇELİKÇİ

Uzm. Dr. Meftun ÇELİKÇİ

Dahiliye - İç Hastalıkları

Özel Mavi Deniz Tıp Merkezi  İnkılap Mah. Mehmet Akif Cad. No: 101  İzmir 
Uzm. Dr. Nihal KAVAKLI CENGİZ

Uzm. Dr. Nihal KAVAKLI CENGİZ

Dahiliye - İç Hastalıkları

19 yıl mesleki tecrübe

Şifa Üniversitesi  Ankara Cd. No:45  İzmir 
Uzm. Dr. Mehmet Nejat ERKOL

Uzm. Dr. Mehmet Nejat ERKOL

Dahiliye - İç Hastalıkları

Yedigün Tıp Merkezi   
Uzm. Dr. Fikret SÜTÇÜ

Uzm. Dr. Fikret SÜTÇÜ

Dahiliye - İç Hastalıkları

23 yıl mesleki tecrübe

SB BUCA SEYFİ DEMİRSOY DEVLET HASTANESİ  SB BUCA SEYFİ DEMİRSOY DEVLET HASTANESİ BUCA/İZMİR  İzmir 
Uzm. Dr. Bülent Ogün HATİBOĞLU

Uzm. Dr. Bülent Ogün HATİBOĞLU

Dahiliye - İç Hastalıkları , Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları

Özel Tınaztepe Hastanesi  Kuruçeşme, 203/27. Sk No:12, 

Sayfa : 1/1 | Toplam 7 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Akdeniz anemisi

    Hocam cok sagol un allah razı olsun rabbim m sizi caresiz bırakmasın

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Prof. Dr. Yener KOÇ

    Teşekkürler. geçmiş olsun

  • Sedimantasyon

    Hocam 29 yasindayim genel kan testi yaptırdım herşeyim normal çıktı vücudumda da beni rahatsız eden herangi bi şikayetim yok crp 4 sedim 1/2 saatte 15 bir saatte 38 çıktı ... bu tehlikeli bi durum mudur çok önceden idrar yolları enfeksiyonum vardı ama şimdi geçmiş testte de çıkmadı zaten grip falan...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Merhaba, orta derecede bir sedimantasyon artışı var. sedimantasyon artışı yapabilecek sebepler sayılamayacak kadar çoktur. hastayı görüp sorular sormadan, muayene etmeden yorum yapılamaz. geçmiş olsun.

  • Kan sayımı

    Hocam daha önce hgb 16.8 hct 51 rbc 5.88 diğer hersey normal, epo 5.50 ,dalak kalıp ciğer temiz,yorgunluk var diye sormuştum.hgb 16.8 normal diye cevaplamızsınız.peki sizce bir sorun varım ayda sorun varsa ne cevaplarmısınız lütfen yas 23

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Sizde sorun olup olmadığını sadece 1-2 test sonucuna göre bilemem. evet: hgb 16.8 erkek için normal değerdir. ancak örneğin yorgunluk sebebi olabilecek o kadar çok durum olabilir ki. bu konu en doğru şekilde yüz yüze görüşme,muayene ile çözülür.

  • Babam lösemi hastasımıdır hangi türden

    Hocam merhaba babamın kan sonuçlarını degerlendirirmisiniz https://drive.google.com/drive/folders/0b1u3ai7whoqmd3hpykyzreqtzfk babam kösemi hastasımıdır? teşekkür ederi iyi çalışmalar..

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Merhaba, burada dosya konsültasyonu yapamıyorum. soru varsa iletin geçmiş olsun.