Iğdır Çocuklarda Yüksek Ateş

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Size önerdiğimiz diğer şehirler


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Iğdır Çocuklarda Yüksek Ateş İlgili Sorular

  • Yüksek ates

    Merhaba kızım4gundur sefalosporın kullanıyor ona rağmen atesı düşmüyor kan degerlerı de normal nasıl bir yol ızleyebiliriz

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Nuran GÜRSES

    Prof. Dr. Nuran GÜRSES

    Merhaba halen sorun devam ediyorsa çocuk e4nfeksiyon uzmanının olduğu bir bilim dalına müracat ediniz bakteriyel nedenler dışındaki nedenler araştırılmalıdır.geçmiş olsun

  • Çene titremesi

    İyi günler hocam,benim oğlum 13 yaşında 2 aylıkken menenjit geçirdi.geçen gün kardeşi yüksek ateş geçirince ona üzüldü ve birden bire çene titremesi başladı.ve bir ara hic durmadı.ilk başta bir anlam veremedim ama sonrasında çene titremesiyle beraber tüm bedenle titreme devam etti.bu arada bende epi... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Adnan AYVAZ

    Doç. Dr. Adnan AYVAZ

    Epilepsinin genetik kökenleri olabilir. hastaların yaklaşık yüzde on kadarında genetik geçiş söz konusu olabilir. ama bu çocuğunuzda epilepsi olacağı beklentisi yaratmaz. çocuğunuzu eeg çekimi ve muayene bulguları ile değerlendirmek gerekir. en kısa zamanda bir çocuk nörologuna başvurmanızı öneririm... Cevabı gör

  • Atesli havale

    Merhaba hocam kızım simdi 23 aylık ilk 17 aylıkken atesli havale gecirdi 4 ay sonrasında 2. havaleyi ve 3 hafta sonra 3. havaleyi geçirdi. her havalede atesin ilk yükselme asamasında meydana geldi. 2. havalede sag 3. havalede sol tarafta kasılmalar oldu ve tüm havalelerde gözleri sabit bir noktaya b... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yahya Kemal Yavuz GÜRER

    Prof. Dr. Yahya Kemal Yavuz GÜRER

    Geçmiş olsun, çok hekime danışmak genellikle akıl karıştırıcı olur. yine de fikrimi söyleyim, güvendiğiniz kişinin dediğini yapın ve onun takibinde olun derim. ateşli nöbetlerin beyinde iz bırakmadığını şimdiki bilgilerimiz ile biliyoruz. bu nedenle telaşlanmıyoruz. ancak ateşin hızlı yükselmesi, nö... Cevabı gör

  • Balgamda pseudomonas

    Hocam tekrar merhaba pseudomonas ile ilgili görusmustuk 4 ay sonra tekrar balgam kültürü verdik yüksek ihtimalle yine pseudomonas var ateş balgam öksürük gribal haller vs hepsi mevcut yinemi yatış olmasi gerek ve kf olmamasına rağmen bu pseudomonas temizlenmiyo ne yapılabilir (dr umuza ulasamadik e... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Bülent KARADAĞ

    Prof. Dr. Bülent KARADAĞ

    Tekrar yatış gerekmeyebilir egeye başvurun

  • Yüksek ateş kulak boğaz enfeksiyonu

    Hocam 26 aylık kızım kulak ve boğazda kizariklik teshisiyle 7 tane iesef 0.5 mg iğne verildi.3 iğne olduk 2 gündür iyiydi bugün tekrar ateşi yükseldi.daha iyi olmasını beklerken iğne kullanırken neden tekrar ateşi yükseldi ne yapmaliyiz

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Gülcan ÇELİK

    Uzm. Dr. Gülcan ÇELİK

    Enfeksiyon üç iğne ile kontrol altına alınamamış olabilir. kan sayımlar ve kandaki enfeksiyon bulgularına bakılmalı

  • Fmf olabilirmi?

    Merhaba biz mart ayinda istanbula a gelecegiz. kizim 16 aylik gentestinde r202q heterozogot cikti. almanyadaki doktorlar akdeniz atesi diye üsteliyorlar, illaha ilaca baslamak istiyorlar. kizim ateslendiginde 7-10 gün atesi sürüyor. ve hep 40 dereceye kadar cikiyor hata 41 bile olmuslugu var. cpr si... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Özgür KASAPÇOPUR

    Prof. Dr. Özgür KASAPÇOPUR

    Merhaba, anlattıklarınız daha çok fmf gibi duruyor, ama değerlendirmeden bir şey demek mümkün değil. çocuğu değerlendirebilirsek sevinirim. saygılarımla

  • Oğlumun inmeyen lenf bezleri

    Merhaba iyi akşamlar diliyorum.oğlum 2.5 yaşına girecek.doğduğundan beri hiç hasta olmamıştı.1 ay önce lenf bezleri şişti 2 gün 38 derece ateş oldu sonra kendiliğinden geçti..aradan 15 gün geçmişti bi anda kuru öksürük başladı.1.gün takip ettim 2.gün akşam üzeri hafif ateşlenince akşam doktora götür... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Hatice Emel ÖZYÜREK

    Prof. Dr. Hatice Emel ÖZYÜREK

    Lenf nodundaki büyümeler, vücudumuzun enfeksiyona cevabıdır. enfeksiyonla savaşan bağışıklık sistemimizin bir parçasıdırlar. bu nedenle özellikle çocuklar okula başlayıp çok mikropla karşılaşmaya başladıklarında, geçirdikleri enfeksiyonlarla büyürler, enfeksiyon geçince küçülürler, ama tamamen kaybo... Cevabı gör

  • İç hastalıkları ece

    Merhaba; kızım şuan da 1 yaşında doğumdan sonra küveze alındı. alınmasının nedeni ;iç enzimlerin yüksek çıkması. 24.01.2017 de bayıldı. 25.01.2017 bayıltan sonra el ayakları morardı.

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. İzzet FRESKO

    Prof. Dr. İzzet FRESKO

    Ben romatoloji uzmanıyım. anlattıklarınız yenidoğan uzmanlığını ve çocuk doktorlarını ilgilendiriyor

  • Crp yuksekligi

    Hocam bebeğim 6 aylık 2.ay aşısından itibaren her aşı sonrası ateşimiz çıkıyor ve idrarda enfeksiyon çıkıyordu sünnet ettirdik biraz yapisiklik olduğundan dolayı bir daha enfeksiyon yapmaz dediler ancak 6.ay aşı sonrası 8 saat sonra atesimiz yükseldi ertesi gün doktora gittiğimizde crp ve idrara... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Nuran GÜRSES

    Prof. Dr. Nuran GÜRSES

    Merhaba aşı sonrası crp yüksekligi olabilir bebeginizin izlenmesi gerekir şikayeti yoksa takip ediniz saglıklı günler dilerim

  • Tahlil sonucu

    Hocam iyi aksamlar oglumun kan degerlerin bir anormalik var mitest adı test sonucu birim referans değeri kan sayımı (22 parametre) * eritrosit 4,17 10^6/ul 4 - 5,2 hemoglobin *10,8 g/dl 11,5 - 15,5 hematokrit *33,5 % 35 - 45 mcv 80,2 fl 75 - 85 mch 25,8 pg 22 - 34 mchc 32,2 g/dl 32 - 36 rd... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Ülkü AYBERK

    Uzm. Dr. Ülkü AYBERK

    Hb biraz düşük ancak mcv normal. monosit biraz yüksek viral bir enfeksiyon olabilir