Çocuk enfeksiyon hastalıkları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Prof. Dr. Nuran GÜRSES

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları

Ateş (Nedeni Bilinmeyen Ateş), Sık Tekrarlayan Enfeksiyon, Zatürree Ergen hastalıkları, Aşı takibi

Ayben Özel Sağlık Hizmetleri  Valikonağı Cad. Ocak Apt. No: 143 Kat: 2 Daire: 7 Nişantaşı  Şişli, İstanbul 
0 (850) 433 40 10
Hocam yaptığınız bilgilendirmeler için teşekkür ederim.ellerinizden opuyorum ...

Sayfa : 1/1 | Toplam 1 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Ateşli hastalık ve kilo kaydı

    Hocam iyi haftalar size bi sorum olucak 4 yaşında bi oğlum var sürekli yüksek ateşli hastalık geçiriyor devamında öksürük ve üst solunum yolu enfeksiyonu en son hastalığında da kilo vermeye başladı 4 yaşında 11 kilo şuanda tahliller yapıldı sonuçlar: alp:126, kalsiyum: 9,2, fosfor: 4,3, total iqe: 1...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Özgür KASAPÇOPUR

    Prof. Dr. Özgür KASAPÇOPUR

    Merhaba, lütfen doktorunuz ile görüşün. saygılarımla

  • Boğaz enfeksiyonu

    Hocam kolay gelsin 4 yaşında oğlum var kışın 20 günde bir ateş boğaz enfeksiyonu ağızda intihaplar oluyo antibiyotik kullanmaktan yorulduk , hangi bölüme götürmemiz gerekiyor teşekkürler ,

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Sevda GÜLSES

    Uzm. Dr. Sevda GÜLSES

    Merhaba, çocuk immünoloji (bağışıklık sistemine bakan bölüm) bölümüne başvurabilirsiniz. geçmiş olsun

  • Crp değeri

    5.10.2017 14:30 sezeryan doğum yaptım. gece 02:30 civarı hızlı soluk alıp verme gerekçesiyle oğlum kuveze alınarak yaş akciğer denildi. erteşi gün kan tahlilinde crp 120 çıktığı söylenirerek yenidoğan yogunbakima alındı antibiyotik tedavisi başlandı. değer 39, 20 ve en son 2 olarak ölçüldü. 10 gün s...

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. İbrahim Etem PİŞKİN

    Doç. Dr. İbrahim Etem PİŞKİN

    Yenidoğan bebeklerde özellikle sezayen doğumlardan sonra yaş akciğer görülebilir. yenidoğanlarda doğumsal akciğer enfeksiyonları ile yaş akciğeri ayırmak güçtür. bu yüzden crp gibi belirteçlerden faydalanılır. bebeğinizin değerleri normalleşmiş, bu süreç normal.. hastaneden enfeksiyon kapma olasılığ... Cevabı gör

  • Hemogram bilgileri

    İyi çalışmalar hocam. şikayetimiz: öksürük ve bir iki gün arayla çıkan ateş.4 yaşında oğlumuzun hemogram bilgileri. wbc:7,3(4,1-10,5) mon%21,7(2,8-8,5) mon#1,6(0,10-0,60) rbc:4,24(4,30-5,80) hgb:11,2(13,1-16,7) plt:321(150-399) hct:32,9 monositin bukadar yüksek olması lenfoma vb. hastalıkları düşün...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Hatice Emel ÖZYÜREK

    Prof. Dr. Hatice Emel ÖZYÜREK

    Monosit sayısındaki yükseklik, özellikle enfeksiyonlarda sık karşılaştığımız bir kan bulgusudur. bunu söylemek için enfeksiyonu geçtikten sonra yapılan kan sayımında normale geldiğinin görülmesi gerekmektedir. geçmiş olsun