Iğdır Çinko Eksikliği

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Size önerdiğimiz diğer şehirler


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Iğdır Çinko Eksikliği İlgili Sorular

  • Vitamin eksikligi

    Ferritin 99.6 ng/ml ref:10/120 demir 140 ug.dl ref:40/155 d3 11.9 ng/ml. ref:6.2 /49,9 çinko serum_43.66ug/dl ref:46/150 b12 415 pg/ml. ref:200/970 hocam vitamin deglerimlar lütfen yorumlarmısın çok teşekür ederim

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Hüseyin SAĞLAM

    Uzm. Dr. Hüseyin SAĞLAM

    Hasan bey, sonuçlarda sadece vitamin d eksikliği vardır güneşten yararlanmak gerekir.en az yarım saat kadar ellerimiz yüzümüz veya vücudumuzun herhangi bir bölgesi ,koruyucu krem ve cam olmadan güneşle temas gerekir.ilaç tedavisi de uygun olur.aile hekiminiz bu konuda size yardımcı olacaktır.saygı... Cevabı gör

  • Kilo almak istiyorum

    Merhaba hocam ben 28 yaşında omurga egirligi (skolyoz) hastasiyim 1.35 boy 33 kiloyum bir türlü kilo almıyorum iştahim hic yok kan tahlil'lerde sorun yok eczacı zade vital yer fıstığı yağı kapsül bana önerdi kilo aldırıyor dedi siz bunu oneriyormusunuz kulansam biraz kilo alirmiyim

    Doktor Cevabı:
    Dyt. Aslıhan GÜRAY

    Dyt. Aslıhan GÜRAY

    Merhabalar tuba hanım, sözünü ettiğiniz besin takviyesi , tekli doymamış yağ asitlerini içerdiği için kan kolesterolünü düzenlemede etkilidir. tek başına kilo alımında etkili değildir. iştahsızlık nedenleriniz kan bulgularınız incelenerek değerlendirilmelidir.hastalıkların neden olduğu fizyolojik s... Cevabı gör

  • Oğlumun hemogram sonuçlari

    Merhaba hocam benim 2,5 yaşinda bir oğlum var atipik otizm olabilir dendi bende kan tahlili yaptirdim çinko testi sonucu 83 -- değerler aşağida ferritin ----- 21 folik asit---- 13,7 b12 vitamin --- 154 demir fe --- 159 bas ---- 0,13 hct --- 38,1 hgb --- 12,7 lic --- 0,03 lym --- 4,43 lym% --- 59,2 m... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Filiz ŞENER

    Uzm. Dr. Filiz ŞENER

    Merhaba muhammet bey, laboratuvar sonuçlarını en iyi sizi takip eden doktorunuz değerlendirecektir. b12 vitamini eksikliğinin sebebi araştırıldıktan sonra tedavi verilir. b12 eksikliği olan erişkinlere b12 tedavisi iğne olarak yapılır, çocuklarda kullanımı konusunda doktorunuza danışabilirsiniz. o... Cevabı gör

  • Hiçbir şekilde kilo alamıyorum ne yapmam gerek?

    Merhaba hocam, 19 yaşında 1.63 boyunda 41 kiloyum. yazın aile hekimimiz rimobolan isimli iğneyi yazdı 1 ay kadar kullandım 3 e çıktım ama aşırı sivilce yaptı sesimi kalınlaştırdı ve adet düzensizliği yaptı bırakmak zorunda kaldım. bu aralar annem hasta diye çok üzülüyorum sürekli hareket halindeyim... devamı

    Doktor Cevabı:
    Dyt. Doğan Can GÜNER

    Dyt. Doğan Can GÜNER

    Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. kilo alma konusunda ezbere konuşmak yanlış olur. öncelikle kilo almanıza engel durumun ne olduğunu anlamak gerekir. bunun için de kan tahlili sonuçlarına bakmak lazım. kan tahlili sonuçlarıyla birlikte daha doğru önerilerde bulunabilirim

  • Vitamin eksikliği

    Merhaba oğlum 2 ay sonra 3.5 yasinda olacak 15 kilo boyu 1m.fazla hareketli buyuzdenmidir bilmiyorum çok kilo almıyor .beslenmeyle alakalı sıkıntımız çok büyük çok seçiyor her besinden alamıyor ama sevdiği şeyi çok yiyor..doktor kontrolunde tahlil falan yapilmadi sadece yüzü çok beyaz ve sanirim kil... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Sibel KILIÇARSLAN

    Uzm. Dr. Sibel KILIÇARSLAN

    Çinko ölçüm yapmadan da kullanılabilir,ancak renk soluksa kan sayımı ve demir ölçümlerine göre ilaç seçilmelidir

  • Oğlumun hemogram sonuçlari

    Oğlumun hemogram sonuçlari merhaba hocam benim 2,5 yaşinda bir oğlum var atipik otizm olabilir dendi bende kan tahlili yaptirdim çinko testi sonuçlari daha çikmadi değerler aşağida ferritin ----- 21 folik asit---- 13,7 b12 vitamin --- 154 demir fe --- 159 bas ---- 0,13 hct --- 38,1... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Adnan AYVAZ

    Doç. Dr. Adnan AYVAZ

    B 12 ve demir eksikliği her halukarda tedavi edilmesi gerekir. vucuttaki eksikliklerin giderilmesi tedaviye katkida bulunur. ama bunları yapmak otizmi düzeltmek için yetmez. çocuk psikiyatri uzmanının kontrolünde ozel eğitim gerekir. sağlıklı günler dilerim

  • Anksiyete bozuklugu

    Iyi aksamlar hocam yaşım 24 1 sene önce aksamları baslıyan iç sıkıntısı üşüme hissi yataga girdigim zaman kabuslar görmeye uyku felçleri geçirmeye başladım nöröloj dahiliye doktorlarına gözüktüm tek d3 ve çinko vtiamini eksikligi çıktı psikiyatri ye gittim anksiyete teşhisi koydu paxil dige bi... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Tunay KARLIDERE

    Prof. Dr. Tunay KARLIDERE

    Merhaba; öncelikle geçmiş olsun. bahsettiğiniz yakınmalar tanımladığınız gibi bazı metabolik düzensizlik ve eksikliklerden kaynaklanabileceği gibi anksiyete bozukluklarında da olabilir. bu ayrımı yapacak olan muayenenizi gerçekleştiren psikiyatri uzmanı ve diğer uzmanlardır. önerilen antidepresanla... Cevabı gör

  • Troid hastalığı

    Tsh 6.68 , serbest t4 1.15 , ldl kolesterol 113, 25-hidroksi d vitamini 25.71, çinko 32 diğer ferritin demir b12 vitamini değerleri normal aşırı derece saç dökülmesi yaşıyorum yorgunluk halsizlik çok fazla sorun ne olabilir sizce? (10 seneden beri tiroit hastasıyım 3 ay önce 50 mg dan 75 mg a tiroit... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Tuğbay TUĞ

    Prof. Dr. Tuğbay TUĞ

    Tsh değerinizin olmasını istediğimiz değeri 2,5-3.0 civarıdır. sizin ölçülen tsh değerinizin 6,68 olması, aldığınız tiroid hormon dozunun az geldiğini gösteriyor. tiroid hormonu eksikliği söylediğiniz şikayetlere sebep olur. aldığınız tiroid hormon dozunun ayarlanması uygun olur

  • Boğazda kabarcık

    Merhabalar benim dilimin biraz ilerisinde yani küçük dille ayni izada küçük küçük baloncuklar oldu sivilce gibi bunun sebebi nedir acaba

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Selçuk ONART

    Prof. Dr. Selçuk ONART

    Bunlar dil kökü papillaları iğdır yani tat tomurcukları iğdır herkesle var geçmiş olsun bir sorun yok

  • Ishal cd4 göz üveit

    Hocam merhabalar bana sizin yardım edebilirsiniz onun için yazıyorum, kusuruma bakmayın gerçekten caresizim, bir ilişki yaşadım hayatım alt üst oldu, aklımda hiçbir şey yokken 3. hafta cok siddetli bir grib geçirdim acaba dedim eliza testi yaptirdim negatifti, ancak lym yüzde ve değeri çok düşüktü... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Cengiz GÜNEY

    Uzm. Dr. Cengiz GÜNEY

    Grip enfeksiyonu geçirmenin vücuda faydası ve zararı var.tedavi esnasında kullanılan ilaçlar organizmanın dengesini bozuyor.birde buna stres katılınca hassas bağırsak sendromu,gluten intoleransı,laktaz enzim eksikliği,vit b12 ve vit d eksikliği ortaya çıkabilyor. size gerekenler yapılmış.hepsi tem... Cevabı gör