Iğdır Bulantı

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Iğdır Bulantı İlgili Sorular

  • Patoloji sonucu

    Hocam mrb babamın karın ağrısı bulantı şikayeti vardı ultrason çekildi safra kesesinde taş ve çamur var dedi doktor başka bir hastaneye götürdük ordaki doktor ercp yaptı safra yollarına taş düşmüş olabileceğini söyledi fakat papillada bi kitle olduğu söylendi bize oraya normal giremedigini papillaya... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Oğuz KOÇ

    Doç. Dr. Oğuz KOÇ

    Zaten problem hallolmus baska birsey yapmaya gerek yok ancak safra kesesinde tas varsa amelyat etmek gerekir.

  • Kolon kanseri olabilirmiyim?

    Hocam ben yaklaşık 4 yıldır ülser hastasıydım fakat 3 hafta önce endoskopi çektirdik ,ülser geçmiş fakat gastirit e çevirmiş dedi doktor.. fakat hocam ağrılarım sancılarım daha fazla oldu ve 1 buçuk aydan fazladır şikâyetlerim şunlar.. miğde de bulantı, baş dönmesi, halsizlik, kabızlık , şi... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Ahmet USLU

    Uzm. Dr. Ahmet USLU

    Aile oykusu, ek hastalik vb durumlarada bakmak lazim. suphe varsa goruntuleme yontemleri ve kolonoskopi yapmak uygun olur. tekrar gecmis olsun

  • Nefes darlığı

    Hocam merhaba 75 yaşındaki hastamız aniden nefes darlığı şikayetiyle tomogrofi çekildi.ciğerde su olduğu kalp dr una gitmesi gerektiği söylendi. zaten damar sertliği var ve koroner stend ile bir karotisde stend takılmıştı.sonuçlar hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim. kalp boyutu,torasik aort çap... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Kalp yetmezliığine bağlı sıvı gibi duruyor ama ayrıntılı incelenmesi lazım sıvdan örnek alıp değerlendirilmeli

  • Akciğer toraks sonucu

    Merhaba demet hanım, 48 yaşındayım. iki aydır geçmeyen balgam ve ses kısıklığı ve midede yanma ve bulantı şikayetiyle doktora gittim. doktor kan tahlili ve akciğer toraksı istedi. toraks sonucunu aldım. raporda aynen şöyle yazıyor: "akciğer parankiminde amfizematö değiliklik mevcuttur. her iki akc... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Sigara içmişsin kalıcı değişiklikler olmuş bundan sonra içmemen gerek

  • Mide bulantısı

    Merhabalar. 17 yaşındayım. birkaç aydır mide bulantım var. açken de tokken de rahatsız edici bulantılarım oluyor sürekli olmasına rağmen kusmuyorum. ağzıma kadar geliyor neredeyse ama kusmuyorum hiç. midemden acı sular geliyor hatta yediğim en son şeyler bile geliyor bazen ağzıma. iştahımı da kaybet... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Zülfikar POLAT

    Doç. Dr. Zülfikar POLAT

    Bulantının bir çok mide ve barsağa ait nedeni olabilir. gastrit ve reflü olabilir...vucuttaki herhangi bir enfeksiyon durumu bulantı yapabilir. sizin yaşınızda en çok idrar yolları enfeksiyonu gibi... muayene etmeden değerlendirmek zor...

  • Başımı çarptım

    Merhabalar ben yaklaşık 4-5 saat önce başımı sert bir şekilde duvara çarptım şişlik oldu ve biraz ağrıdı bulantım oldu ayrıca sol kolum uğuştu ama şimdi hepsi geçti kendimi iyi hissediyorum sadece biraz gözlerim ağrıyo uyusam sorun olur mu acaba

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Yunus AYDIN

    Prof. Dr. Yunus AYDIN

    Sorun ihtimali az, başağrısı devam ederse beyin cerrahi uzmanına başvurun dr. yunus aydin

  • B12 degeri

    Hüseyin bey baş dönmesi,dengesizlik,kulak çınlaması ve bulantı gibi sorunlarım var kbb kan testi istedi.kanda b12 231 çikti sonuca normal dediler.ayda 1 dedox iğne olabilirsin dediler sizce degerim normal mi?

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Hüseyin SAĞLAM

    Uzm. Dr. Hüseyin SAĞLAM

    Vildan hanım geçmiş olsun. yapılan tetkiklerde b12 231 olarak bulunmuş. vb12 değer aralığı 185-900 arası dır.ancak vücutta etkili olması için 400 üzerinde olması istenir.vb12 niz normal sınırlarda ancak kan değeri azalmış görülüyor.vejeteryanlarda ve bazı genetik durumlarda mide hastalıklarında mid... Cevabı gör

  • Sezeryan sonrası dış gebelik

    Merhaba bir sorum olucak hocam ben 4.5 ay önce sezeryan doğum yaptım. doğum yaptıktan sonra 38 gün kanamam oldu . 38 gün bittikten 1 hafta sonra regl oldum ve 7 gün sürdü o reglim bittikten 2 hafta sonra tekrar regl oldum 6 gün sürdü ve bu reglimde bittikten 1 hafta sonra tekrar oldum oda 6 gün sürd... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Kudret ERKENEKLİ

    Doç. Dr. Kudret ERKENEKLİ

    Merhaba öncelikle gebelik varmı diye bir gebelik testi yaptırmanızda fayda var. iyi günler

  • Folik asit kullanımı

    Merhabalar 6 haftalık hamileyim. gittiğim doktor neufolid adında bir folik asit kullanmamı önermişti. 1 aydır kullanıyordum.bugün kontrolde mide bulantilarim yüzünden nomesis plus almamı önerdi. iki ilacında folik asit değeri aynı. ikisinide aynı gün kullanmam sıkıntı yaratır mı ? şuan çelişkide k... devamı

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. İ.Semih ŞAHİN

    Op. Dr. İ.Semih ŞAHİN

    Neufolid : b12 vitamini - 10 μg, d3 vitamini - 10 μg, folik asit - 400 μg, iyot - 150 noemesis:zencefil 350 mg, vitamin b6 10mg, vitamin b1 5mg, vitamin b2 5mg, folik asit, 400 μ. görüldüğü gibi folic asit dışında tüm içeriği farklı 2 preparat. günlük 400μg folic asit yeterli olup her ikisini alm... Cevabı gör

  • Insülin direnci

    Hocam merhaba bana insülin direnci teşhisi konuldu psikolojik ilacımla beraber aldım ilacı kustum sabahtan beri hıçkırıyorum başım ağrıyor ilacım aripa 15 gram psikolojik sizce neden bunlar oldu

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Bünyamin KISACIK

    Doç. Dr. Bünyamin KISACIK

    Merhaba insülin direnci için verilen ilaçların yan etkilerinden önemli kısmı karında şişkinlik bulantı yapabilmesi. ilacı kesip doktorunuza danışmanız uygun olacaktır. geçmiş olsun