Tekirdağ Hematoloji Doktorları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Prof. Dr. Burhan TURGUT

Prof. Dr. Burhan TURGUT

Dahiliye - İç Hastalıkları , Hematoloji

Namık Kemal Üniversitesi  Namık Kemal Mahallesi, Kampüs Caddesi No:1, 59030 Süleymanpaşa/Tekirdağ  Merkez, Tekirdağ 

Sayfa : 1/1 | Toplam 1 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Xarelto kullanımı

    Iyi dilekleriniz için cok teşekkür ederim. yazdıklarıma ek olarak, farklı görüşler olması nedeniyle cekilen tüm mr cdlerimi alanında uzman bir radyologa tekrardan gösterdim ve kendisi tromboz olmadığını ve sol transvers- sigmoid sinüs ve juguler vende hipoplazi ( normal varyasyon) olduğunu raporladı...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın gamze yenice, tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. mr sonuçlarınızın radyolojik olarak tekrar incelenmesi sonucunda tromboz olmadığı sadece juguler vende hipoplazi bulunduğu vurgulanmış. hem nöroloji doktorunuzun hem de daha önce danıştığım nöroloji profesörü arkadaşımın da görüşü bu... Cevabı gör

  • Wbc değeri yükselmesi

    Hocam mesela dalak büyümesi olsa bazen büyür bazen küçülür mü otuturken esnediğimde bazen. sol kaburga altında ağrı oluyor bazen hiçbişey yok

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. dalak boyutlarının durduk yerde kısa süre içinde değişmesi olası değil. bu nedenle sol kaburga altındaki ağrıyı bu şekilde açıklamak doğru değil. saygı ve sevgilerimle.

  • Trombosit fonksiyon bozukluğu

    Trombosit fonksiyon bozuklugu merhaba , bir müddettir bacaklarda morarma , halsizlik nefes darlığı, çarpıntı, iştahsızlık, kilo kaybı ( yaklaşık 8 ayda 12 13 kilo kadar), bel ağrısı sorunlarım mevcut. yapılan testlerde sedimentasyon 1/2 saat 10 1 saat 27 kollajen epinefrin 205 sn referean değer 82 1...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın derya güzel, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. çarpıntı, nefes darlığı, sekiz ayda yaklaşık 12-13 kilo kaybını bu test sonuçları ile ilişkilendirmek mantıklı olamaz. trombosit fonksiyonları eskiden olan trombosit düşüklüğü gibi durumlar da söz ettiğiniz yakınmaları açıklayamaz. bu... Cevabı gör

  • Tahlil sonuçları

    Ldl kolesterol 52.0000 mg/dl 70 - 130 tsh 1.93 uiu/ml 0,35 - 5,50 trigliserid 65 mg/dl 65 - 165 sodyum (na) (serum ve vücut sıvılarında, herbiri) 139 mmol/l 135 - 145 serbest t4 1.14 ng/dl 0,89 - 1,76 protein (serum ve vucut sıvıları, herbiri) 8.0 g/dl 5,7 - 8,3 potasyum 4.4 mmol/l 3,5 - 5,5...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Merhaba, istenmeden kilo kaybı olmasını önemli buluruz. sadece bu tahlillerle bir şey söylenemez. genel muayene şart. vitamin d desteği gerekiyor vb, ama kilo kaybı ayrı konu. bir iç hastalıkları uzmanı sizi muayene etsin. geçmiş olsun.