Sorularda Ara

Pedagoji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

sünnet yaşı

İyi günler, 5 yaş 3 aylık oğlum geniz eti ameliyatı olacak. Genel anestezi almışken sünnet olmasını da istiyorum. Fakat 2-6 yaş arası önerilmemesi beni tedirgin ediyor. İletişim kurulan, meraklı bir çocuk. Tavsiyenizi almak istiyorum. Bu yaş aralığında kesinlikle yapılmamalı mı? Şimdiden teşekkür ederim.

24 Haziran 2013 15:42
Dr. Didem Küt Doktora Sor

Dr. Didem Küt tarafından cevaplandı.

Sünnetsiz oğlumda aşırı mastürbasyon problemi

merhabalar doktor hanım, 13 yaşında bir oğlum var ve oğlum küçükken yurtdışındaydık ve sünnet yaptırmamıştık.O zamanlar çok önemsememiştik.Şu anda eşimden ayrıldım ve Türkiyedeyim.Son zamanlarda oğlumu tesadüfen bır kaç kez sünnet derisini ileri geri iterek mastürbasyon yaparken gördüm.tamam mastürbasyon yapması normal ama odasına kapanıp zamanının çoğunu bu şekılde harcıyor ve hiç ders çalışmıyor.Bunu çok sık yaptığını düşünüyorum kendisini sürekli odasına kapatıyor.Acaba bu aşırı mastürbasyon sorunu sünnetsiz olmasından mı kaynaklanır?Başkalarına danıştığımda hemen sünnet olmasını önerdiler bunun hem sağlık için hem de bu problemi bitireceğini söylediler fakat oğlum şu an 13 yaşını bitiriyor eğer sünnet olmak istemezse ne yapacağımı bilmi...

15 Mart 2013 09:34
Dr. Didem Küt Doktora Sor

Dr. Didem Küt tarafından cevaplandı.

6 aylık bebek piyano çalmak istiyor!!!

Sayın Hocam, 6 aylık bebeğim var. Önce tv kumandalarına meraklıydı, sonra yeğenimin oyuncak cep telefonuna, bastıkça ses çıkıyordu. Şimdi babası oyuncak org-piyano almış, her akşam onunla bize konser vermeye başladı. Geliştirmek için neler yapabiliriz?

5 Nisan 2012 23:27
Dr. Didem Küt Doktora Sor

Dr. Didem Küt tarafından cevaplandı.

uyku sorunu

merhaba benim 13 yaşında bir kızım var tek çocuk akşamları bizden ayrı yatmak istemiyor 12 yaşına kadar benimle uyuyordu .daha sonra zorda olsa odasında yatmasını sağladık.fakat uykuya dalana kadar odasında bekliyorum 11de yatıyorsa uyuması 1 oluyor .gece 5 gibi uyanıp beni çğırıyor .yanıma yat korkuyorum diyor .artık bu hepimiz için zorlaştı sabah kalkmakta zorlanıyorz nasıl bu sorunu aşarım fütfen yardımcı olun bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

8 Şubat 2012 09:25
Dr. Didem Küt Doktora Sor

Dr. Didem Küt tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube