Sorularda Ara

Kalp Damar Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

oğlum 30 yaşında kilosu biraz var.ayak parmaklarında koyurenkli lekeler var

oğlum 30 yaşında kilosu biraz var.ayak parmaklarında koyurenkli lekeler var ayak bilek kemiğinin altındaki bölgede de kahverengi dairemsi yayılmış koyuluk var..kalp doktoru bizlik birşey yok demiş.cildiye kılcal damar sorunu diyerek merhem ve hap vermiş.bu rahatsızlık için doktora görünmemiz yeterli gelmişmidir..sizin öneriniz nedir..teşekkür eder saygılar sunarım.

28 Haziran 2011 12:26
Op. Dr. İsmail Yürekli Doktora Sor

Op. Dr. İsmail Yürekli tarafından cevaplandı.

iyi günler hocam ben iki seenedir beloc zok 50 mg kullanıyorum annemde kalp

iyi günler hocam ben iki seenedir beloc zok 50 mg kullanıyorum annemde kalp hastası doktor ona da bu ilacı verdi benim kalbim yüksek tansiyonla beraber hızlı çarpıyordu yani tansiyonum yükseldikçe şimdi bazen bana birşeyler oluyo sanki iki göğsümün arasına yumruk oturuyo nefes alamıyorum sol koltuk altım agrıyo sol kolum bazen sırtım ve gögüs kafesim sıkışıyo annemede oluyo bunlar acaba nedeni ne olabilir

18 Ocak 2011 13:55
Op. Dr. İsmail Yürekli Doktora Sor

Op. Dr. İsmail Yürekli tarafından cevaplandı.

merhaba... kardeşim(27 yaşında) geçtiğimiz hafta basen bölgesine kavitasyo

merhaba... kardeşim(27 yaşında) geçtiğimiz hafta basen bölgesine kavitasyon yaptırdı daha doğrusu işlem yarım kaldı.çünkü kardeşimin canı aşırı derecede yandı sanki içerden damarlarım yırtılıyordu dedi ve devam edemedi.regl i dönemine girmesine 1 hafta vardı.ama ben bu yüzden olduğunu sanmıyorum.olsa bile bu derece olamaz.kardeşim ve bendede basen bölgemizden aşağı dize kadar iki bacaktada varis var.mor ve ince bunlar okadar can yanmasına sebebiyet vermiş olabilir mi?

18 Ocak 2011 13:53
Op. Dr. İsmail Yürekli Doktora Sor

Op. Dr. İsmail Yürekli tarafından cevaplandı.

sayın hocalarım. yaş 35. boy 1.80 kilo 88. safen ven yetmezliğim vardı. EVL

sayın hocalarım. yaş 35. boy 1.80 kilo 88. safen ven yetmezliğim vardı. EVLT oldum. 4 ay geçti. çok memnunum. ( EVLT den 2 ay sonraki rapor sonucum--> V.S.M tümüyle oblitere, Derin venler tümüyle normal, Cocccect II perforanında minimal yetmezlik) 15 ay varis çorabı giydim. Kontrolümü yapan doktor artık varis çorabı giymene gerek yok dedi. 1 aydır çorap giymiyorum. BAZEN AYAK BİLEĞİ ÜST TARAFLARINDA HAFİF YANMALAR OLUYOR. KILCAL DAMARLARIN BAZILARI HALA MEVCUT. BUNLAR GEÇER Mİ?

15 Ocak 2011 14:24
Op. Dr. İsmail Yürekli Doktora Sor

Op. Dr. İsmail Yürekli tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube