Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sol over loju

Sayın hocam annem 68 yaşında kontrol amaçlı tüm batın mr çektirdik ve orada sol ever lojunda 54*41*42 boyutlarında heteroj2n hipointens kitlesel lezyon izlendi diyor diyor.mr dan 1 Ay sonra ultrason çektirdik orada çıkmadı gerçi her 3 ayda bir hep ultrason çektiririz kontrol amacli o zamanda birsey cikmadi çok şükür.bu arada ca 125 ve cea normal sınırlarda beta hcg 7.69.ne yapmam gerekiyor.Bu arada kadın doğum doktorumuz mr da bazen sıvı birikimlerinde böyle gözükür benim için esas ultrasonudur diyor diğer yumurtalıklar çok şükür normal .

20 Eylül 2016 22:13
Op. Dr. Figen Sungar Doktora Sor

Op. Dr. Figen Sungar tarafından cevaplandı.

doğum kontrol

ii akşamlar biz eşimle mesleğimiz gereği farklı şehirlerdeyiz 3-4 ayda buluşup birlikte olabiliyoruz ilişki sonunda ben norlevo ertesin gün hapıyla korunuyorum bu durum bu şekilde yaklaşık 2 yıldır böyle. henüz çocuğumuz da yok 3 ay sonra birlikte yaşamaya başlıcaz ama henüz çocuk düşünmüyoruz ne şekilde korunmam gerekir? bi de şu an korunduğum yöntemin bi zararı varmıdır? halk arasında hiç çocuk yoksa korunmanın tehlikeli olduğu söyleniyr korkuyorum korunmayı bıraktığımda çocuğum olmazsa diye. bana yardımcı olurmusunuz şimdiden tşkr ediyrm kolay gelsn.

6 Aralık 2012 20:57
Op. Dr. Figen Sungar Doktora Sor

Op. Dr. Figen Sungar tarafından cevaplandı.

adet ile ilgili

Merhaba Figen Hanım benim sorunum çok düzenli bır adetım var her ayın 11 de adet oluyorum gecen ay 14 de oldum ama bu ay adet olamadım 10 gun adetım gecıktı kan ve ıdrar testı yaptırdım oda negatıf cıktı acaba adete yakın hamıle kalmıs olabılırmıyım goguslerımde cok agrıyor ve damarlar belırgın sekılde goruluyor yardım edersenız cok sevınırım

21 Kasım 2012 19:25
Op. Dr. Figen Sungar Doktora Sor

Op. Dr. Figen Sungar tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube