Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kizlik zarina ayna yardimiyla vajina icine Surekli bakmak zarar verirmi

Mrh syn hocam. Size sormak istedigim soru şu ben surekli vajinami yikiyorum titizlik huy edindigim icin ve bir ara kafaya cok takarak ayna yardimiyla kucuk dudakari ayirip vajina icine bakiyordum yani kizlik zarini mrk ettigim icin ayna yardimiyla tutup kucuk dudakari ayirip bakiyordum. Ayna ile bakip kucuk dudakalri ayirarak bakmak kizlik zarina zarar verirmi hocam bi terslik olmaz degilmi. Simdiden cevbiniz icin tesekkur ederim hocam..

19 Ağustos 2015 13:14
Op. Dr. Muazzez Öztürk Doktora Sor

Op. Dr. Muazzez Öztürk tarafından cevaplandı.

Kızlık zarı

Merhaba doktor hanım altımda pantolon iç çamaşırı ve günlük ped ile sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım. Biraz baskı oldu lavaboya gittiğimde bir iki damla pembe kan gördüm kıl dönmelerim olduğu için onlardan şüphelendim bu şekilde bir zarar görmüşmüdür zarım?

22 Temmuz 2015 13:42
Op. Dr. Muazzez Öztürk Doktora Sor

Op. Dr. Muazzez Öztürk tarafından cevaplandı.

kızlık zarı

Hocam ben 22 yaşında bekar bir bayanım.Adetimin ilk günü masturbasyon yaptım.Bacaklarımda ve vajinamda kasılmalar oldu.lavaboya giitiğimde1-2 damla kan gördüm adet kanamasımı başka bir sebepten mi anlıyamadım.kızlık zarım zarar görmüş olabilir mi kasılmalar kızlık zarına zarar verebilir mi hiç bir şekilde el yada başka bir cisimle temas etmedim

20 Temmuz 2015 11:32
Op. Dr. Muazzez Öztürk Doktora Sor

Op. Dr. Muazzez Öztürk tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube