Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Cinsel iliski sirasinda kan geldi...

Merhaba. Ben 18 yasindayim. daha onceden mastrbasyon sirasinda kan geldi dedim ki kesin kizligimi bozdm diye dusundum. Kontrol etmek icin parmagimi soktum sokabildigim kadar ama ne kan geldi ne de bi engel hissettim. Daha sonra erkek arkadasimla cinsel iliskiye girecektik Ilk girisinde bi anda kan gelmeye basladi .. Ama ben parmagimi baya sokmustum bozduldum saniyodum. sizce simdi erkek arkadasimla yaptigimda mi bozuldum ? Yoksa bu baska bi kanama mi. Zorlandigindan olabilir mi biz booyle dusunduk.. yardim edin lutfen …..

28 Mart 2014 18:15
Op. Dr. Ahmet Akkoca Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Akkoca tarafından cevaplandı.

önemli !!!

Merhaba doktor bey 17 yaşındayım ve regl dönemimde 7. gününde vajina kısmında aşırı kaşınma oldu çok az regl kanamam vardı kaşıdım ve ondan sonra yaklaşık 8-9 damla pembe bi sıvı geldi ve durdu ertesi gün yaklaşık 4-5 damla kan geldi kızlık mı bozulmuştur yoksa reglden dolayımı çok korkuyorum yaşımdan dolayı doktorada gidemiyorum yardım ederseniz çok sevinirim..

3 Mart 2014 17:07
Op. Dr. Ahmet Akkoca Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Akkoca tarafından cevaplandı.

Merhaba hocam acil bilgilenmem gereken bir sorum var!

Öncelikle telaffuzlarım için kusura bakmayın, bu tarz birşeyde nasıl konuşulur kestiremiyorum çok endişeliyim. Yaklaşık 3 4 gündür önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birşeyler yaşadık ilişkiye girmedik fakat penis vajinama aniden çarptı içine girmedi herhangi bi ilişki olmadı fakat hafif içerdeydi ama dediğim gibi girmedi penis. Daha sonra kalkıp baktığımda onun üzerinde 2 damla kan gördüm lavaboya gittiğimde peçeteyle sildiğimde kan geldi tekrar sildim tekrar geldi kıpkırmızıydı. kızlık zarı kanı pembe olurmuş kıpkırmızı kan geldi 3 4 damla kızlık zarım bozulmuşmudur? yoksa açılma yada zedelenme mi olmuştur? Cevaplarsanız çok sevinirim endişeliyim.

5 Ocak 2014 23:05
Op. Dr. Ahmet Akkoca Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Akkoca tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube