Yaşadıkların anksiyete (kaygı) olabilir mi?

Yaşadıkların anksiyete (kaygı) olabilir mi?

Hayatın koşuşturmacası içerisinde zaman zaman endişe hissinin meydana gelmesi normal kabul edilir. Ancak bu hissi sık ve yoğun olarak yaşayan kişilerin gerçekleştirdiği günlük aktiviteler olumsuz yönde etkilenebilir.

Çoğumuzun yakın çevresinde evhamlı kişiler vardır, hatta belki biz de evhamlı olabiliriz. Bu durum eğer bizim ruh sağlığımızı bozup, günlük işlerimizi etkilemeye başlıyorsa, yakınlarımızla ilişkimizi bozup, iş verimimizi düşürüyorsa artık psikolojik rahatsızlık halini almış demektir.

Bu makale 15 Haziran 2021 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Psk. Melike Aydın

İntagram : psikologmelikeaydin Psikolog Melike Aydın,lisans programını örgün eğitim alarak,  2010 yılında tamamlamıştır. Göztepe Medical Park Hastanesi’nde stajını tamamlamasının ardından eğitim hayatına Belçika’da Antwerpen Üniversitesinde devam etmiştir. Çeşitli kurumlarda sosyal sorumluluk projelerinde görev almaya ve eğitimlerini tamamlamaya devam etmiştir. Şuanda hala ekolüyle ilgili araştırmalara ve eğitimlerini almaya devam etmektedir Aldığı Eğitimler ve Sahip Olduğu Sertifikalar; Bilişsel Davranışçı Terapi Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Psikodinamik Psikoterapi Şema Terapi GOTTMAN Çift Terapisi EMDR Temel ve İleri düzey EMDR Çocuklarda Uygulama Cinsel Terapi Aile Danışmanlığı (Yıldız Teknik Üniversitesi) Yetişkin Testleri Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Deneyimsel Oyun Terapisi I. Düzey - Nilüfer Deve ...

Etiketler
Anksiyete
Psk. Melike Aydın
Psk. Melike Aydın
İstanbul - Psikoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube