Konya Bıyık Ekimi

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Op. Dr. Eralp GENÇAL - Genel Cerrahi

Op. Dr. Eralp GENÇAL

Genel Cerrahi

Fıtıklar, Bıyık Ekimi, Hirschsprung Tiroidektomi, Laparoskopik fıtık tedavisi, Tiroid kanseri cerrahisi

Özel Selçuklu Hastanesi  Ferhuniye, Hastane Cd. No:28, 42100 Selçuklu/Konya, Turkey 
Ass. Dr. Şenay UYSAL SÜRÜCÜ - Genel Cerrahi

Ass. Dr. Şenay UYSAL SÜRÜCÜ

Genel Cerrahi

Fistül, Anal Bölge Hastalıkları, Kolon Ca Gaita testleri dışkı testleri, Mide küçültme, Sinir monitörizasyonu

Konya Çumra Devlet Hastanesı  Yeni Mahallesi, Mustafa Kemal Blv., 42500 Çumra/Konya, Turkey 

Sayfa : 1/1 | Toplam 2 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Boy uzamasi.

    Hocam merhabalar adım muhammed 16 yaşındayım 17 me ekimin 27 giricem 1 ay var hocam boyum 172 babam 170 annem 155 hocam sakalım tüy seklinde çok az var bıyık yok diyecek kadar az hocam boyum uzarmi genetiğe göre birde neler yapmalıyım bir doktora başvurmalimiyim

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Lütfi AKGÜN

    Uzm. Dr. Lütfi AKGÜN

    Muhammed kardeşim öncelikle anne ve baba boyuna bakılırsa senin boyun iyi. sakal ve bıyık her ne kadar ergenlik işareti olsa da önemli olan büyüme kıkırdaklarının açık olup olmaması önemli. bunun erken kapanması kadar geç kapanması da sorun oluşturur. her şey zamanında olmalı. muhtemelen 21 yaşına k... Cevabı gör

  • Sakallarim tam çikmiyor

    Doktor bey iyi günler ben 22 yaşında bir gencim yaklaşık 17 yaşından beri sakallarım tam çıkmadı yüzümün sağ tarafında belli yerlerde eksik sol taraf biraz daha fazla ama araları boşluk en çok çenemde var bıyık kısmı ise tane tane kıllar var canımı çok sıkıyor bu durum sakal bırakamıyorum devlet has...

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Şerafettin SARAÇOĞLU

    Uzm. Dr. Şerafettin SARAÇOĞLU

    Görünürde sorun yok gibi. ama estetik sorun için çözüm olarak saç ekimi gibi sakal ekimi diye bir yöntem var. ilgilenirseniz bu tür tedavilerden yararlanabilirsiniz.

  • Sakal problemi

    Hayırlı günler hocam. ben 20 yaşındayım. bıyıklarım var. çene de kıllanma var. fakat sakallarım çıkmıyor. sarı tüyler çıkıyor ve siyahlaşmıyor. hormon değerlerim: fsh 7.32 (1.5 - 12.4) lh 6.09 (1.7 - 8.6) prolaktin 12.57 (4.04 - 15.2) totel testesteron 397.3 (249 -836) . hormonlarım normal değer ara...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Göksun AYVAZ

    Prof. Dr. Göksun AYVAZ

    Hormonlar normal sınırlarda olmakla birlkte geçirdiğiniz operasyon nedeniyle testise yönelik dinamik test yapmak daha doğru sonuç verecektir.

  • Yüzdeki eski yanık izi

    Merhaba hocam. yüzümde çocukken geçirdiğim kaza sonucu bıyık bölümünde küçük bir yanık izi kaldı. koyu renkte ve tüy çıkmıyor. kötü bir görüntü beni çok rahatsız ediyor.15 yıl kadar oldu. 3 yil önce ameliyat olacaktım fakat daha kötü olabileceğinden vazgeçtim. gözüktüğüm uzman ameliyat olmaz lazer t...

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Tahir Gökhan HAYTOĞLU

    Op. Dr. Tahir Gökhan HAYTOĞLU

    Kış ayında olmak üzere öncelikle lazer tedavisi yapılması daha sonra bıyık ekimi ile o alanın kapatılması uygun olabilir