Vajinismusta neden tedavi olmalıyım ?

Vajinismusta neden tedavi olmalıyım ?

Neden Tedavi Olmalıyım ?

Vajinismusun belirtilerinin sizde varolduğuna dair kanaat getirdiğiniz noktada, tedavi için bir gün bile beklemeyin. Mutluluk ve umutlarla başlayan evliliğinizin, tedavisi mümkün, çözümü kolay bir problem ile kararmasına izin vermeyin.
Tamamlanmamış bir evliliği , ne siz ne eşiniz yaşamak zorunda değildir. Vajinismusu yenmeyi hem kendiniz , hem eşiniz için isteyin. Eşinizin anlayış ve desteği ile mutlu olun ancak uzayan sürelerle ilişkinizin yıpranmasına seyirci kalmayın. Pasif beklemeyin, aktif bir tedavinin içinde olun.
Gençlik yıllarınızın, belki balayı döneminizin mutluluğu ve güzel hatıraları için çözümü önce siz isteyin.
Rahat bir gebelik planlamak ve özlemini çektiğiniz bebeğe kavuşmak için beklemeyin.

Vajinismus yüzünden hayata kızgın, herkese kızgın, en çok ta kendine kızan bir kişiye dönmemek için, eşinizle olası kavgalara, soğuyan ilişkilere seyirci kalmamak için tedavide ısrarcı olun.
 Tüm çözüme ulaşan vakaların dediği gibi ‘' keşke beklemeseydim! ‘', ‘' bu kadar kolay olabileceğini düşünmemiştim ‘' demek için tedavinizi planlayın. Rahatlamak ve mutlu olmak sizin de hakkınız. Yaşamınızda anne olmak, baba olmak, iyi bir eş olmak, özgüvenli sosyal ilişkiler yaşamak, çevrenizle barışık olmak için beklemeyin, hayatınızı ötelemeyin. Tedavimiz ile probleminizin ne kadar kolay hallolduğunu görecek ve şaşıracaksınız.

 

Bu makale 16 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Şebnem İnal

Op. Dr. Şebnem İNAL, 1969 yılında doğmuştur. Orta öğrenim ve lise eğitimini Bursa Kız Lisesi' nde birincilikle tamamlamıştır. Ardından Hacettepe (İngilizce) Tıp Fakültesi' nde başladığı tıp eğitimini 1993 yılında dereceyle tamamlayıp tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, Marmara Üniversitesi' nde yapmış ve 1997 yılında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmuştur. 1998 ve 2002 yılları arasında Zeynep Kamil Kadın Hastalıkları ve Doğum Eğitim Araştırma Hastanesi' nde Uzman Doktor ve Başasistan olarak görev yapmış,  2002 ve 2012 yılları arasında ise Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nde çalışmış ve aynı dönemde özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermiştir. Mesleki çalışmalarına Bursa- Nilüfer' de bulunan özel muayenehanesinde devam etmektedir.  İyi derecede İngilizce bilen Op. Dr. Şebnem İNAL, evli ve iki ç ...

Etiketler
Vajinismus tedavisi
Op. Dr. Şebnem İnal
Op. Dr. Şebnem İnal
Bursa - Kadın Hastalıkları ve Doğum
Facebook Twitter Instagram Youtube