Us kavitasyon

Us kavitasyon

Program

Toplam 10 seans (haftada 1 veya 2),

Her seans 1 saat 15 dk;

US Kavitasyon,

Lenf Drenaj,

Radyofrekans,

Infrared,

Vakum,

Vücut Ölçümleri,

Haftada 1 kez Elektromanyetik Vücut Analizi

Hazırlık ve Takip

Medest Bölgesel İncelme Programında, hazırlık ve takip başarı için en önemli faktördür. Programa, vücut ölçüleri ve kompozisyon analizleri alınarak başlanır ve değişimler sürekli takip edilir.

Bir taraftan istenen bölgelerde birikmiş inatçı yağlar azaltılır, diğer taraftan vücudun beslenme sistemi takip edilerek, yeniden oluşmaması yönünde uygulamalara dönük, destekleyici doktor tavsiyeleri sunulur.

Bu programa katılanlar başarılı ve uzun süre kalıcı incelmeyi hedeflerler.

Kavitasyon

Kliniğimizde Avrupa'da geliştirilen ayrıcalıklı, lenf drenaj teknolojisine sahip ultrasonik kavitasyon sistemi kullanılmaktadır. Bu kombine sistem, vücut hatlarındaki inatçı yağları parçalayarak metabolizma tarafından dışarı atılmasını sağlamaktadır.

Ultrasonik kavitasyon uygulaması, vücut yağlarını giderme çalışmalarında anestezi ve ameliyat koşulları gerektirmeyen yeni bir devrim olarak kabul edilmektedir. Ağrısız bir uygulama olması, tedavi sonrası normal yaşamın devam etmesi ve her seans sonrası ölçülebilen gelişmelerin gözlenebilmesi, bu teknolojinin önemli özellikleridir.

Lenf drenajlı kavitasyon vücudun;

Bel ve karın bölgesinde,

Kalça, kalça altı ve uyluk bölgesinde,

Üst bacak (Baldır) bölgesinde,

Sarkan kol altı bölgelerinde,

Sarkan boyun bölgelerinde,

Göğüs bölgelerinde uygulanabilir.

Özel Bölgesel İncelme Programında Kavitasyon:

Bölgesel incelme ve selülit tedavisinde, Ultrasonik Kavitasyon tek başına bile kısa sürede, etkin ve gerçekçi bir başarı gösterebilmektedir. Kavitasyonun Radyofrekans, Infrared ve Vakum gibi teknolojiler ile desteklenmesi, hem yağların parçalanmasında hem de drene edilmesi ve toparlanma sürecinde önemli faydalar sağlayacaktır.

Ayrıca, sağlıklı beslenme sistemi yönünde doktor tavsiyelerinin takibi de, incelme ve selülit tedavilerinin bir başka bölümüdür. Medest bölgesel incelme programında var olan bu teknolojik ve klinik yöntem birçok kazanımı birlikte sunmaktadır.

Bunlar;

Yağ hücrelerinin kalıcı olarak giderilmesi,

Lenf ve kan dolaşımının iyileşmesi,

Cilt dokularının iyileşmesi,

Vücudun ve bağ dokularının sıkılaşması,

Selülitlerin giderilmesi,

Güzel bir görünüm sağlanmasıdır.

Selülit Masajı ile Toparlama Desteği:

Selülit masajı, teknolojik uygulamaların sonrasında, vücut dolaşım sistemini hızlandıran, cilt dokularını rahatlatıp toparlayan, bölgesel incelme seanslarına enerji ve tazelik hisleri sağlayan tamamlayıcı bir uygulamadır.

Bu makale 8 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Sibel Aksakal

Etiketler
Us kavitasyon
Dr. Sibel Aksakal
Dr. Sibel Aksakal
İstanbul - Pratisyen Hekimlik
Facebook Twitter Instagram Youtube