Threadlift-ameliyatsız cilt germe

Threadlift-ameliyatsız cilt germe

Cerrahi uygulama yaptırmadan cerrahi ipliklerle yüz geriliyor; göğüs, kalça kaldırılıyor; bacak içleri ve kollar toparlanıyor.Hemen aklımıza şu soru gelebilir. Bu mümkün olabilir mi diye...
Bugünlerde Threadlift uygulaması ile insan vücudunda eriyebilir,yan etkisiz,güvenli cerrahi sütür materyali olan polidiaksanon(PDO) iplikler aracılığıyla cilt kaldırılıyor , geriliyor ve kırışıklıklar gideriliyor.
Cerrahi dışı bir yöntem olan threadlift uygulaması ile pratik, yan etkisiz , öğle molasında dahi gerçekleştirilecek bir prosedür ile kişinin yüz veya vücudunda anlamIı değişiklikler sağlamak mümkün olmaktadır.
Uygulamanın etki mekanizması şu temel prensibe dayanıyor. Yan etkisi olmayan ,vücut tarafından tümüyIe eritilebilir, cerrahi ameliyat ipinin cilt içine yerleştirilmesi sonucunda; ip cilt altında hem dokuyu kaldıran bir dayanak vazifesi görüyor hem de kollajen ve diğer bağdokusu elemanlarını uyararak ciltte bir gençleşme ve yenilenme sürecini meydana getiriyor.
İpler vücutta yaklaşık 240-300 gün içinde eriyor ve uygulamanın olumlu etkileri 2 yıla kadar devam ediyor.
Metod ameliyathane şartları ve derin anestezi gerektirmiyor. Topikal ya da Iokal anestezi ile uygulanıyor . Yüz için yaklaşık 20-60dak.Iık sürede burun kaldırmak, kırışıklıkları açmak, sarkmaları düzeltmek mümkün olabiliyor.
Aynı şekilde kalça, göğüs, bacak ve kolların toparlanma ve şekillendirme ihtiyacı da bölge başına 60-90 dak. içinde karşılanabiliyor.
Kişi günlük yaşantısına hemen uygulama sonrası dönebiliyor ve olumlu etkiler hızla ortaya çıkıyor.
Diğer uygulamalarla karşılaştırmak gerekirse klasik cerrahi germe
işlemine göre daha çabuk, iyileşme süresi gerektirmeyen, pratik bir yöntem olarak öne çıkarken, botoks,dolgu,kozmetik ve cihaz uygulamalarına göre daha uzun ve net etki süresi; kısa uygulama süresine bağlı olarak zaman kaybı olmaksızın etkili olması ,toplam maliyetin uygunIuğu ve birçok uygulama ihtiyacını tek uygulama ile ortadan kaldırması gibi avantajları içeriyor .

Threadlift uygulaması tüm özellikleri ile estetik alanında , önümüzdeki yıllara damgasını vuracakmış gibi
görünüyor.

 

Bu makale 17 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. İbrahim Devrim Gürsoy

Etiketler
Ameliyatsız cilt germe nasıl yapılır
Dr. İbrahim Devrim Gürsoy
Dr. İbrahim Devrim Gürsoy
Ankara - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube