Sonuç veren yöntem!! mikrocerrahi teknik ile boyun fıtığına son!

Sonuç veren yöntem!! mikrocerrahi teknik ile boyun fıtığına son!

Boyun fıtığı göğüse, omuz'a, sırt'a ve en çok da kol ağrısı ile ortaya çıkan bir hastalıktır. Ağrının yanısıra güç kaybı ve uyuşma da eşlik edebilir. Eğer ameliyat gerektiren bir fıtığınız varsa korkmayın. Geç kalmaktan korkun! Şayet ameliyat süresini geçirirseniz ağrı geçse bile güç kaybı ve uyuşukluk kalıcı olabilir. Yani kolunuz bir nevi yarı felçli olarak kalabilir. Bunun için güvendiğiniz bir doktora bir an önce ameliyat olmalısınız. Ameliyat genel anestezi ile yani siz uyurken oluyor. Ameliyat mikrocerrahi yöntemler ile yapılıyor.

Ameliyat sırasında fıtığın alındığı yere kafes ve/veya protez konuyor. Bunları diş dolgusu gibi düşünün. Dişiniz içine de yabancı bir madde konuyor ama orada olduğunu fark etmiyorsunuz ve sizle ömür boyu kalıyor. Hemen hemen hiç yan etkisi yok. Ameliyat sonrası akşam ayağa kalkıyorsunuz ertesi gün taburcusunuz. Bir sonraki gün duşunuzu alabilirsiniz. İçten dikiş atıldığından pansuman derdiniz de yok. Verilen ilaçları harfiyen kullanıyorsunuz, bir süre istirahatten sonra eski hayatınıza artık sağlıklı bir şekilde dönebilirsiniz.

Bu makale 10 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Şeref Öztürk

Op. Dr. Şeref ÖZTÜRK, 1975 yılında Zonguldak - Ereğli'de doğmuştur. Lisans öncesi eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapmış ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı olmuştur.

Uzmanlık eğitimi sonrasında Kırklareli Devlet Hastanesi, Özel Nisa Hastanesi, Özel Kolon Hastanesi'nde görev almış olan Op. Dr. Şeref ÖZTÜRK, yurt içi ve yurt dışında bir çok yayın ve eğitim programına katılmıştır.

Op. Dr. Şeref ÖZTÜRK, mesleki çalışmalarına Bakırköy'de bulunan özel muayenehanesi'nde devam etmektedir.

Etiketler
Boyun fıtığı neden olur
Op. Dr. Şeref Öztürk
Op. Dr. Şeref Öztürk
İstanbul - Beyin ve Sinir Cerrahisi
Facebook Twitter Instagram Youtube