Somon dna mezoterapisi

Somon dna mezoterapisi

Somon DNA Mezoterapisi

Somon DNA Mezoterapisi cilt yapısını destekler, güçlendirir ve derinlemesine cilt nemlendirilmesini sağlar. Kollajen ve elastin lif uyarımı ile cildin sıkılığını, elastikiyetini ve parlaklığını arttırır. Güneşin neden olduğu radyasyon hasarını engeller. İçerisinde bulunan hyaluronik asit molekülleri vücudun tamamen doğal elemanları olup cildi derinlemesine nemlendirir.

Uygulama cilt altına minik iğnelerle yapılır. Başta göz çevresi olmak üzere kırışıklıkları hafifletir. Somon DNA mezoterapi 2 hafta aralıklarla 2-5 seans cildin ihtiyacına göre uygulanır. İşlem günlük hayatı etkilemez. Ciltte sadece hafif bir kızarıklık olur. Yarım gün içinde geçer.

Bu makale 16 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Servet Usta

Uzm.Dr Servet USTA, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından 1991 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak 1997 yılında tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise 1998-2001 yılları arasında  Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapmış ve Dermatoloji Uzmanı olmuştur.

2001- 2008 yılları arasında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde EAH’nde, 2008- 2011 yılları arasında Kırşehir Özel Aşıkpaşa Hastanesi'nde Ayrıca 2005- 2016 yılları arasında Kırşehir’de kendi muayenehanesi'nde dermatoloji ve kozmetokoji hekimliği yapmıştır. Mesleki çalışmalarına 2017 yılında Ankara’da açtığı muayenehanesinde dermatoloji ve kozmetoloji alanında hastalarına hizmet vermektedir. Ayrıca evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

Etiketler
Somon dna
Uzm. Dr. Servet Usta
Uzm. Dr. Servet Usta
Ankara - Dermatoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube