Sağlık ve güzellik

Sağlık ve güzellik

Büyük ölçülerde memeye sahip kadınlar, sadece estetik değil sağlık amacıyla da meme küçültme ameliyatına başvurmaktadırlar!

Güzel memenin her zaman büyük meme demek değildir. Ve genellikle cerrahi, bazen de liposuction ile meme küçültme yapılabiliyor.

"Görünüm açısından vücut kitle endeksi ile doğru orantılı göğüslere sahip olmak hem sağlık hem de dış görünüm açısından idealdir. Büyük göğüslü kadınlar, sırt ağrısı, boyun ağrısı, omuz ağrısı, hareket kısıtlılığı, meme altında pişik ve mantar gibi ciddi sorunlarla baş ediyor. Meme kistleri ve meme kanserinin de büyük memesi olan kadınlarda görülme sıklığının daha yüksek olduğunu biliyoruz." 

Bu makale 10 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Gökhan Beyhan

Op.Dr  Gökhan Beyhan,lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak  2001 yılında Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, Haydarpaşa Numune Eğıtım ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlayarak Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı olmuştur. 

Sonrasında estetik cerrahi üzerine çalışmalarını yoğunlaştıran Dr. Gökhan BEYHAN , Beşiktaş'ta kurucusu olduğu Nisbetiye Estetik Cerrahi’de yurt dışından ve yurt içinden hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.

Yazarı sosyal medya'da takip edin
Etiketler
Meme küçültme nedir
Op. Dr. Gökhan Beyhan
Op. Dr. Gökhan Beyhan
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube