Saç ekimi ı̇çin neden türkiye tercih ediliyor.

Saç ekimi ı̇çin neden türkiye tercih ediliyor.

Herkesin ortak noktada buluşacağı konulardan biri de saçlarımızın kişiliğimizin ayrılmaz bir parçası olması ve bol saçlı olmanın herkes için bir gurur kaynağı olmasıdır.

Ancak günümüzde artan kirlilik ve sağlıksız yaşam tarzı nedeniyle saç dökülmesi ortak bir sorun haline geldi. Aşırı saç dökülmesinden bıktıysanız ve bir saç ekimi ameliyatı yapmak istiyorsanız, bu sizin için en iyi seçenektir.

Saç ekimine dair herkes birçok şey biliyor, ancak bildiklerinize birkaç şey daha ekleyebiliriz.

Türkiye dünyada turistik yer saç ekimi endüstrisinde altıncı sıradadır ve en çok ziyaret edilen bir ülkedir. Uygun fiyatla kaliteli saç ekimi işlemi, Türkiye'yi saç ekimi konusunda en üst sıralara taşımıştır.

Saç ekimi pahalı bir meseledir ve birçok ülke bunun için bir servet talep etmektedir. Saç ekimi maliyetinin artması, insanları farklı alternatifler aramaya zorluyor. Türkiye, kaliteden ödün vermeksizin her türlü saç ekimi tedavisini şaşırtıcı derecede düşük maliyetle sağlayan az sayıda ülkeden biridir.

Saç ekimi Türkiye klinikleri, konaklama, gıda, çevirmen ve havaalanı alma hizmetleri ile birlikte saç ekimini içeren geniş bir yelpazede uygun fiyatlı paketler sunmaktadır. Eğer saç ekimi yaptırmaya karar verdiyseniz, saç ekimi tedavisi sağlayan farklı ülkelerdeki maliyeti araştırmış olursunuz.

Saç ekimi için Türkiye'ye geldikten sonra yararlanacağınız maliyet açıkça tasarrufludur.

Türkiye, saç restorasyon işlemleri için en ünlü yerlerden biridir. Artık tıbbi servislerin uygun maliyeti ve düşük yaşam maliyeti nedeniyle saç ekimi ameliyatı ile eş anlamlıdır.

Ayrıca, saç nakli hizmeti veren diğer üst ülkelerle karşılaştırıldığında Türkiye'ye seyahat etmek çok daha kolay. Vize talimatları, ABD ve İngiltere gibi ülkelerle karşılaştırıldığında Türkiye'ye daha kolaydır.

Bu makale 7 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Reşat Arpacı

Dr. Reşat ARPACI, 1975'de Akhisar'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. 2001 yılından itibaren yurtiçi ve yurtdışı seminerleri takip etmeye başlamış ve ISHRS'nin Berlin'de ki kongresinde ilk saç ekimi eğitimini aldıktan sonra FUT yöntemi ile saç ekimi yapmaya başlamıştır. 2002 Yılında "Milano Hair Transplantation Institute" den sentetik saç ekimi olan Biofibre eğitimine katılan Dr. Reşat ARPACI, 2002 yılından itibaren Ege bölgesinde, Kuşadas ve izmir merkez olmak üzere saç ekimi ve saç sağlığı üzerine çalışmalarda bulunmuştur. 2004-2005 yıllarında Sağlık Bakanlığı ve Flavius Estetik Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Medikal Estetik Sertifika Programını başarıyla tamamladı 2005 yılında Yeditepe Ün ...

Etiketler
Saç ekimi
Dr. Reşat Arpacı
Dr. Reşat Arpacı
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube