Revizyon rinoplasti ile burun estetiği sonrası mutsuzluğa son

Revizyon rinoplasti ile burun estetiği sonrası mutsuzluğa son

Burun estetiği sonrasında birçok kişi hem estetik görünüm hem de nefes alma işleviyle ilgili sorunlar yaşayabiliyor. Oluşan bu sorunların giderilmesi için yeni bir burun ameliyatına daha ihtiyaç olabiliyor. 

“Revizyon burun estetiği, burunlarında hem fiziksel hem de işlevsel problemler nedeniyle daha önce rinoplasti operasyonu geçirmiş ancak hala bazı sorunlar yaşayan kişilere uygulanan operasyonlara denir. Burun estetiği kişiyi hem estetik hem de fonksiyonel açıdan memnun etmek üzere kişiye özel olarak planlanan operasyonlardır.

Burun estetiğinin başarısı ise kişinin memnuniyeti ile ölçülür. Özellikle estetik operasyon sonrasında ortaya çıkan problemler kişiyi öncekinden çok daha fazla rahatsız eder. Çünkü oldukça zahmetli bir süreç geçirdikleri halde hayal ettikleri sonuca ulaşamamışlardır. Özellikle bu sebepten dolayı revizyon rinoplasti hem hasta hem de cerrah için ilk ameliyattan çok daha zor geçer.”

Bu makale 16 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Yusuf Can

Op. Dr. Yusuf CAN, 30 Mart 1960 tarihinde Samsun'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1984 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Mezuniyetinin hemen ardından Almanya Gelsenkirchen Marienne Hospital’de Genel Cerrahi üzerine 6 ay çalışmalarda bulunmuştur. İhtisasını ise İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapmış ve Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı olmuştur. İhtisası süresince Horlama ve Uyku apnesi, Kronik sinüzitler ve Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Fonksiyonel ve Estetik Burun cerrahisi, Pediatrik (Çocuk) KBB konularına özellikle ilgi duymuş olan Op. Dr. Yusuf CAN, bu dönemde çok sayıda kongre, kurs ve seminerlere katılmış olup Almanya’da Lazer Cerrahisi, Horlama ve Uyku Apne Cerrahisi, Fonksiyonel Endoskopik sinüs cerr ...

Etiketler
Burun estetiği sonrası
Op. Dr. Yusuf Can
Op. Dr. Yusuf Can
İstanbul - Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB
Facebook Twitter Instagram Youtube