Mide balonu uygulaması (biyometrik ıntragastrik balon)

Mide balonu uygulaması (biyometrik ıntragastrik balon)

Biyometrik Intragastrik balon ile hedeflediğimiz sizin daha sağlıklı, daha mutlu ve daha başarılı olmanızdır. Biyometrik Intragastrik balonun başarısı uymakta zorlandığınız diyetlere daha kararlılıkla uyum göstermenizi sağlar ve kısa sürede sonuç almaya başladığınızı göstererek sizin iradenizi kamçılar. Biyometrik Intragastrik balon uygun diyet önerileri ile birlikte uygulandığında gözle görülür kilo kaybı elde edilmesini sağlar.

Uygulanacak balonun kalitesi önemli olmakta bu aşamada..patladı korkusu olmadan taşımalı.Ayrıca kullanılan malzeme gereği mide içi yapısına uyumludur..Ayrıca ayarlı olması ilk takıldığındaki olabilcek sıkıntıların önünü keser.

Balonun uygulama amacı bazen süper morbid obezite hastalarımızın operasyon öncesinde bir miktar kilo verdirerek daha rahat bir ameliyat sağlanması olup aynı zamanda operasyona gerek duyulmayan kilo verimini kolaytırmaktır.



Biyometrik Intragastrik balon ameliyatsız bir zayıflama yöntemidir. Hastanede yatış gerektirmeyen, günübirlik bir işlemdir. Endoskopik olarak midenize yerleştirilir. Günübirlik bir işlemdir .Kolay uygulanabilir ve tekrarlanabilir. Kalıcı hiçbir değişiklik yaratamaz. Ömür boyu vücudunuzda kalmaz. İstenildiğinde çıkartılabilir. Tamamen geri dönüşümlüdür.

Bu makale 11 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Özgür Demirtaş

Op.Dr Özgür DEMİRTAŞ, 1975 yılında Kütahya'da doğmuştur. Lisans öncesi eğitimlerinin ardından, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini tamamlayarak 1999 yılında tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapmış ve 2005 yılında Genel Cerrahi Uzmanı olmuştur. Uzmanlık eğtimi sonrasında, 2006-2007 yılları arasında ELazığ Asker Hastanesi'nde (askerlik görevi) 2007-2008 yılları arasında Batman/Gerçüş Devlet Hastanesi'nde (mecburi Hizmet),sonrasında devlet memurluğundan ayrılarak Özel sektöre adım atmıştır. 2008-2009 yılları arasında Özel Çeşme Sissus Hastanesi'nde,2009-2010 yılları arasında İzmir Buca Tıp Merkezi'nde,2010-2014 yılları arasında Turgutlu Özel Ege Hastanesi'nde,2014-2016 yılları arasında Özel Sada Hastanesi'nde,2016-17 Nisan 2017 yılları arası Özel Ege Yaşam H ...

Etiketler
Obezite tedavi yöntemleri
Op. Dr. Özgür Demirtaş
Op. Dr. Özgür Demirtaş
İzmir - Genel Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube