Mezoterapi ve botox

Mezoterapi ve botox

Deri altına uygulanan çeşitli maddeler ile derinin beslenmesi ve canlılığı artmaktadır. İçinde zengin vitamin ve mineraller mevcut solüsyonlar ile saçlı deri ve yüzde mezoterapi uygulamaları gerçekleştirilebilir. Tedavi seanslar halinde olup PRP gibi diğer yardımcı yöntemler ile kombine edilebilmektedir.

Botulinum toksini yüz bölgesinde kasların etkinliğini azaltarak kırışıklıkların azaltılmasında, kaşların yüksekliğinin değiştirilmesinde kullanılmakta yüze daha canlı ve parlak bir görünüm vermektedir. Uzman kişilerin yaptığı uygulamalar ile doğal görünüm ve yüz ifadesi de etkilenmemektedir. Tekrarlayan enjeksiyonlar etkiyi daha da kalıcı hale getirmektedir. Henüz kırışıklıklar ve çizgiler oluşmadan yapılacak tedaviler önleyici özellik taşımaktadır.

Bu makale 13 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Bora Ok

Op.Dr. Bora OK, Kültür Koleji sonrasında orta öğretimini Vefa Anadolu Lisesi'nde bitirdirdikten sonra, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden başladığı tıp eğitimini tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise İstanbul Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapmış ve 2010 ylında Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olmuştur.  

Mesleki çalışmalarına İstanbul'da bulunan özel muayenehanesi'nde devam etmekte olan Op. Dr. Bora OK, Türkiye dışında Avrupa kıtası başta olmak üzere dünyanın hemen her bölgesinden gelen hastalara hizmet vermekte ayrıca bu ülkelerde seminer ve bilgilendirme toplantılarına katılmaktadır.

 

Etiketler
Mezoterapi nedir
Op. Dr. Bora Ok
Op. Dr. Bora Ok
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube