Lazer epilasyon ,

Lazer epilasyon ,

Son sistem lazer epilasyon kliniğimizde 4 mevsim uygulanabilmektedir.

Soprano acıyı ortadan kaldıran, konforlu son teknoloji diode lazer sistemidir. Patentli Ütüleme Epilasyon Teknolojisi, aynı zamanda dört mevsim uygulamaya izin veriyor.

Soprano diode lazer saniyede 10 seri atış özelliği ile etkili, ağrısız  ve güvenli epilasyon sağlıyor. Continue atış diye danımlanan bu özellik sayesinde masaj yapılıyormuş hissi vererek epilasyon korkusunu  ortadan kaldırıyor. Dünya’da henüz eşi olmayan ancak taklit edilmeye çalışılan bu lazerin başlığında DualChill Contact Cooling (soğutucu) özelliğinin olması tedavinin acısız ve sorunsuz yapılmasını sağlıyor. FDA sertifikası mevcuttur.;

Erkeklere Epilasyon Yapılıyor mu?

Erkeklerde aşırı kıllanma sanılanın aksine büyük bir sıkıntı kaynağıdır. Yüz, göğüs, omuz, sırt, koltuk altı kol, eller, bacaklar, ayaklar ve kasık bölgelerindeki kıllanma artışı kişinin toplum arasına çıkmasını ve cinsel hayatı olumsuz etkileyebilmektedir. Bu nedenlerle erkeklerde sıklıkla bu kıllardan uzaklaşmaya ihtiyaç duymaktadırlar. Şüphesiz ki epilasyonun en kalitelisi olan lazer epilasyona gelen erkek sayısı hergün artmaktadır.

Bu makale 16 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Nezail Demirciler

Op. Dr. Nezail DEMİRCİLER, lisans öncesi öğrenimini Denizli'de bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1988 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Sivas Gemerek'te bir süre mecburi hizmet yükümlülüğü kapsamında görev yaptıktan sonra 1989 yılında Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi'nde uzmanlık eğitimine başlamıştır. 1990 yılında  Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı olmuştur. 1990-1996 yılları arasında ise Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanlığını almıştır. 

1996 yılından beri İstanbul International Hospital'da Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı olarak hizmet veren Op. Dr. Nezail DEMİRCİLER, ulusal ve uluslararası birçok estetik ve plastik cerrahi derneğine üyedir. 

Etiketler
Erkeklere epilasyon yapılıyor mu?
Op. Dr. Nezail Demirciler
Op. Dr. Nezail Demirciler
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube