Krize girme

Krize girme

Çok sık olarak karşılaştığımız bir durum ...

Hasta olduğu yere yığılır ya da düşer ama asla yaralanma olmaz kendini ellerini sıkmaya başlar kasılır gerilir bazen bükülür bazen donar bazen çırpınır durdurulamaz gözlerini kapatır kırpıştırır bazen ağlama bazen gulme olur bazen hırçınlık olur elleri kitlenir kasılır bazen sık sık derin nefes alıp verir ve panik durumdadır ... genelde hiçbişey yokken durduk yere başlar etraftakiler ne oluyor diye şaşırır hiçbişeyi yoktu sakin normal biriydi derler.epilepsi zannedilir ve yanlış yere epilepsi ilaçları başlanır...ama bi sure iyileşmiş gibi olur sonra gene başlar bayılma kasılmalar...böyle bir hasta iseniz ya da hasta yakını iseniz ilk yapılması gereken panik yapmadan bu durumun cep telefonuyla videosunu kaydedin ve bize başvurun ...

                ÇÖZÜMÜ TEDAVİSİ VAR ÇUNKU SEBEBİ BELLİDİR...

                                      UZM. DR. OĞUZ BAK

Bu makale 20 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Oğuz Bak

Uzm.Dr. Oğuz Bak, lisans öncesi eğitimlerinin ardından Ankara Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise,Baskent Üniversitesi'nde tamamlayarak Nöroloji uzmanı olmuştur. 

Uzm.Dr.Oğuz Bak;Evde Nöral Terapi Enjeksiyonları ile Hertürlü Ağrının Tedavisi, Evde Muayene, Evde EEG , Evde Uyku Apne Testi yapmaktadır.

Uzmanlık eğitimi sonrasında, Kayseri Asker Hastanesi'nde, Kayseri Kızılay Hastanesi'nde, Ankara Bilgi Hastanesi'nde Kocaeli Acıbadem Hastanesi'nde, İstanbul Bölge Hastanesi'nde, Çengelköy Medivia Hospital'de, Gebze Medical Park Hastanesi'nde, görev yapmış olan Uzm.Dr, Oğuz BAK, mesleki çalışmalarına Özel Muayenehane devam etmektedir.

Uzm. Dr. Oğuz Bak
Uzm. Dr. Oğuz Bak
İstanbul - Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları)
Facebook Twitter Instagram Youtube