Kaplama dişler ve esetik gülüş

Kaplama dişler ve esetik gülüş

Gülüş estetiği öncesi diş sağlığını düzeltmek ve diş eti hastalıklarını tedavi etmek gerekir. Diş muayenesi ve temizliği; tartar, çürük, dişeti hastalıkları, dişeti iltihabı, periodontal durumlar ya da diğer ağız sağlığı problemlerini kontrolünü ve tedavi edilmesini sağlar. Eğer varsa ağız sağlığı hastalıkları öncellikle tedavi edilerek ağız sağlıklı bir hale getirilir. Diş kaplamaları ön bölgede yapılacak ise metal içermeyen zirkonyum veya empress diş kaplamalar tercih edilir. Diş eti kenarında renklenme yapmayan zirkonyum diş kaplamalar bilgisayar destekli tasarımları sayesinde ideal bir estetik yakalanmasına yardımcı olur.Diş eksikliğğinde de implant sayesinde kendi dişşiiz gibi çiğneme imkanı bulabilirsiniz.

Estetik diş hekimliği; dental implantlar, kron-porselen-zirkonyum kaplamalar, kompozit dolgular, diş köprüleri, root kanallar ve diş beyazlatma ile size parlak bir gülümsemeyle duygularınızı paylaşma imkanı sunar.

Diş temizleme ve florür tedavisi zaten altı ayda yapılması gereken rutin bir işlemdir. Çünkü önleyici bakım, ağız sağlığını korumak için çok önemlidir. Düzenli diş temizliği ve diş hekimi muayenesi diş bakımı için yeterlidir.
 

Bu makale 20 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dt. Sertaç Kızılkaya

1992 yılında İstanbul Ü. Diş Hek Fak mezun oldu.

Ünüversiteden mezun olduktan sonra estetik diş hekimliği implant ve lamina konularında yurt içi ve yurtdışı birçok mesleki bilimsel kongre ve sempozyumlara katıldı.

Büyük bir hastanenin diş kliniğinde çalıştıktan sonra kendi muayenehanesi kurdu.15 yıldan fazla süre ile muayenehanesinde serbest diş hekim olarak çalıştıktan sonra 2013 yılında İstanbul Küçükçekmece E 5 Yanyol No 108 adresinde bulunan Korudent diş kliniğini kurdu. Halen kendi kliniğinde hasta kabul etmektedir. 

Diş Hekimi Sertaç Kızılkaya

Etiketler
Doğal diş
Dt. Sertaç Kızılkaya
Dt. Sertaç Kızılkaya
İstanbul - Diş Hekimi
Facebook Twitter Instagram Youtube