Işık dolgusunun orta yüz bölgesine uygulanması

Işık dolgusunun orta yüz bölgesine uygulanması

Orta yüz bölgesinde yararlandığımız  basit bir uygulama :

Yıllar pek de insaflı değil. Sürdüğümüz onca göz çevresi kremi de ne yazık ki bir süre sonra   derdimize çare olmaktan uzak kalır Alt göz kapağı altında halka şeklinde bir çöküntü ve koyuluk oluşur.Hatta zamanla bu halka damla şeklinde aşağı doğru uzar.

Bu görünüm “Yorgun musun, üzgün müsün, muayyen gününde misin?” gibi sorularına maruz kalmamıza neden olur. Bu sorulara cevap vermek zorunda kalmamak için her sabah ayna önünde boyama operasyonu yapmamız gerekir. Makyaj ürünleri sağ olsun. Ama bunlar da gün içinde silinebilir. O zaman oluşan görüntüyü düzeltmek de tam uzmanlık gerektirir. Siz de ben gibi çok meşgulseniz, bence uzun süreli kalıcı hilelerden yararlanın. Bu durumun ilacı ışık dolgusu. Kalıcılığı genel olarak 2 sene. Bu işleme uygun olup almadığınız tespiti için muayene olmalısınız.

Göz altına uygulanan ışık dolgusuyla alt göz kapağındaki yorgunluk izlerinden kurtulursunuz. Yanaklarınız daha sağlıklı görünür. En önemlisi de bu değişikliği herkes fark eder ama neden olduğunu anlamaz. Artık “Tatile mi gittin ?” sorusuna maruz kalırsınız.

Bu makale 14 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Defne Erkara

Op. Dr. Defne Erkara, 1975 yılının Ocak ayında İstanbul Erenköy’de dünyaya gelmiştir. İkokul öğrenimini 1980- 1985 yılları arasında Erenköy İlkokul’unda tamamlamış ve bu süreçte tüm diğer öğrenciler gibi oyun ağırlıklı bir dönem geçirmiştir. Ancak 1985 yılında Özel Doğuş Koleji’nde ortaokula başlamasıyla birlikte en başarılı öğrencilerden biri olmuş; lise öğrenimini de yine aynı okulda 1992 yılında tamamlayarak dereceyle mezun olmuştur. Tıp öğrenimine İ.Ü Tıp Fakültesi’nde 1992 yılında başlayan Op. Dr. Erkara, fakülteyi 1998 yılında dönem ikinciliği ile tamamlamıştır. Aynı yılın devamında yine aynı fakültenin Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi bölümünü kazanarak uzmanlık eğitimine başlamış ve 2004 yılında uzmanlığını almıştır. 2014 yılında kendi kliniğini kurmasına kadar olan dönemde özel sektörde pek çok işletmede çalışmıştı ...

Etiketler
Orta yüz bölgesinde ışık dolgusu ile gençlik
Op. Dr. Defne Erkara
Op. Dr. Defne Erkara
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube