Hydrafacial

Hydrafacial

Cilt sağlığımızı korumanın yolu; güneşin zararlı etkilerinden kendimizi sakınmanın yanı sıra; düzenli bakım ve doğru beslenmeden geçiyor. Elbette güneşli havalarda sokakta özgürce gezme zamanımız bu. Bütün kış bunu bekledik. Güneşin yararlı etkilerindende sınırsızca faydalanmak için güneşten korkmamalıyız zararlı olduğunu düşündüğümüz birçok etkisindense güneş koruyucular ve cildimize bakım yaparak korunabiliriz.

Peki cildimizi daha canlı daha parlak olması için yaz ayları da olsa yapabileceğimiz birşeyler yok mu?

Bu sorunun cevabı için artık biraz daha rahatça Hydrafacial çıktı diyebiliriz. Yaz aylarında cildimize kozmetik birçok girişimsel işlemden kaçırıyoruz. Bunun temel sebebi güneşin zararlı etkilerinden korkmamız. Günümüzde cilt yenileme anti-aging uygulamaları için çok çeşitli yöntemler uygulanıyor. Bu yöntemlerden bir tanesi diğerlerinden yaz aylarında da uygulanabilmesi, uygulama konforu ve işlem sonrasında ki rahatlığıyla fark yaratıyor. Hydrafacial yöntemi cilde zarar vermeden cildin ihtiyacı olan nemi, mineral ve anti-oksidanları cilde sağlıyor.

Hydrafacial Uygulaması Nasıl Yapılıyor? 

Özel bir teknik kullanan hydrafacial cildi beslerken aynı anda cildi ölü hücrelerden, siyah noktalardan ve aşırı yağdan özel başlıklarından çıkan basınç zengin içerikli serum ve vakumla arındırıyor. Lazer cilt yenileme yöntemlerinin aksine cilde zarar vermeden cildi iyileştiren yöntem, uygulamadan hemen sonra ışıldayan aydınlanmış bir cilt sağlıyor. 
Uygulama sonrasında istediğiniz davet veya aktiviteye hemen katılabilirsiniz.

Hydrafacial Neden Bu Kadar Çok Tercih Ediliyor? 

Amerikada çok popüler olan hydrafacial özellikle hollywood yıldızlarının kırmızı halı ışıltısını sağlamasıyla biliniyor. FDA onaylı tek cilt bakım sistemi olan hydrafacial ile sadece cilt yenileme ve leke tedavisi amaçlı değil, düzenli olarak cilt sağlığını korumak ve ışıltınızı daim sağlamak içinde ayda bir uygulama yaptırabiliyorsunuz. Tedavi amaçlı uygulamaları ise 6 defa hafta bir olarak yapıyoruz.  En hassas ciltlerde dahi güvenle uygulamayabildiğimizhydrafacial yöntemi, ince kırşıklıklar, güneş lekeleri, aşırı yağlanma , aktif akne tedavilerinde etkin olarak kullanılmakta. Özellikle genç cilt problemleri ve siyah nokta temizliğinde acısız oluşu ve etkinliğiyle bizi ve hastalarımızı memnun ediyor. Diğer uygulamalarımız ilede birleştirdiğimiz de sonuçlarımızı daha da iyiye taşıyor.

Op. Dr. Cahit Vural

Bu makale 8 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Altuğhan Cahit Vural

Aslen Giresun Göreleli olan Op. Dr. Altuğhan Cahit Vural, 1981 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İlkokul eğitimini İstanbul'da, ortaokul ve lise eğitimini ise Ankara'da tamamlayan Dr. Vural, 1999 yılında Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimine başladı ve 2006 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanını aldı. Plastik cerrahi üzerine olan ihtisasına 2006 yılında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilimdalı’nda asistanlık görevi ile başladı. İhtisası öncesinde ise 2005 yıllında Edinburgh Western General Hospital’da James Mander ile çalışma şansı elde etti. İhtisas süresince geçen 6 yıllık asistanlık süresi dolunca gönüllü olarak Van Erciş’e uzman olarak atandı ve mecburi hizmet görevini orada tamamladı. Dr. Vural, Türkiye’nin tek resmi akredite estetik cerrahi fellowship programı ...

Etiketler
Parlak bir cilt için
Op. Dr. Altuğhan Cahit Vural
Op. Dr. Altuğhan Cahit Vural
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube