Gizli alerjiler: inek sütü ve buğday alerjisinin biorezonans ile tedavisi

Gizli alerjiler: inek sütü ve buğday alerjisinin biorezonans ile tedavisi

Maskeli alerji terimi klasik tıpta kullanılmayan bir tabirdir. İnek sütü ve buğday alerjisine işaret etmektedir.

Anne sütünden sonra insanın temasta bulunduğu ilk potansiyel antijen olma ihtimali taşıyan proteinlerdir.

Bu yüzden de çocuğun immun sistemini çok erken zorlayan maddeler olarak görülmelidirler. 
Bu iki antijen sürekli tüketildiğinden artık immun sistemi bunları antijen olarak algılayamaz.

Tipik alerjik immunolojik reaksiyonlar kendini çok nadir gösterir. Bunun esas nedeni immun sisteminin artık tükenmiş olup, sürekli antijenle karşı karşıya kaldığı için reaksiyon gösterememesidir. Kronik alerji, atopik egzema, astım gibi hastalıklarda etkindir ve alerjen miktarına bağlı bir alerjik reaksiyon olmadığı için gizli kalır. Teşhis konulup alerjen perhizine başlandığında immun sistem rahatlar. 

Biorezonans ile Alerji Tedavisi

Sağlıklı insanlar için hiçbir olumsuz etki yaratmayan bazı maddeler alerjik yapıya sahip insanların tepki vermesine neden olmaktadır. Alerjik vücut allerjeni "yabancı madde" olarak algılar. Bağışıklık sistemi onunla savaşmaya başlar. Bu nedenle vücudunda alerjik reaksiyonlar meydana gelir. Alerjik hastalıklar kendini bu şekilde gösterir.

Biorezonans tedavisine önce alerji testleri yapılarak başlanır. Hastanın kaç maddeye alerjisi olduğu saptanır. Ana allerjenlere öncelik verilerek kişiye özel bir tedavi planı uygulanır. Tedavi yaklaşık 1 saat süren seanslar halinde, haftada bir kez uygulanır.

Biorezonans terapisi temel olarak bu allerjen maddelerin vücuttaki patolojik frekansını sıfırlamayı ve vücuda güçlendirilmiş normal fiziksel frekanslar vermeyi hedefler. İyileşme ara testlerle takip edilir. Tedaviden sonra organizma alerji yapan maddeleri, normal frekans kodunda algılamaya başlarsa terapiler başarılı olmuş demektir. Diyelim ki kişinin süte alerjisi var. Tedavi süresince hastadan süt ve süt ürünlerinden uzak durması istenir. Bu perhiz süresi içinde biorezonans terapisi uygulanır. Ardından test uygulanır. Süt alerjisinin geçtiği görülürse, kişi yeniden bu ürünü tüketmeye başlayabilir. Bu aşamadan itibaren bu ürünün tüketilmesiyle alerjik reaksiyon oluşmaz. Süt, tedavi öncesinde yabancı madde olarak algılandığı halde artık "süt" olarak algılanmaktadır.

Biorezonans yöntemi ile yapılan alerji terapilerinin  yan etkisi yoktur. İlaçsız ve yüksek etkili bir terapidir. 

Bu makale 12 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Hasan İlkehan

Op. Dr. Hasan İLKEHAN, lisans öncesi eğitimlerinin ardından Hacettepe Üniveristesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise Çocuk Cerrahisi üzerine yapmıştır. 25 yıl kadar uzun bir süre boyunca Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi', İnönü Üniversitesi Hastanesi, İngiltere Sheffield Children's Hospital, Kahramanmaraş Devlet Hastanesi, Fatih Devlet Hastanesi ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi sağlık alanında önde gelen kurumlarda görev yapmış olan Op. Dr. Hasan İLKEHAN, 2006 yılından beri Alternatif Tıp alanında araştırmalar yapmakta olup 2008 yılı itibariyle "Geleceğin tıbbı" olarak nitelendirilen Biorezonans uygulamalarına başlamıştır. Kendisi halen uluslararası eğitim ve konferanslarına katılmaya devam ettiği ...

Etiketler
Biorezonans ile alerji tedavisi
Op. Dr. Hasan İlkehan
Op. Dr. Hasan İlkehan
İstanbul -
Facebook Twitter Instagram Youtube