Genital renk koyuluğu ve lazerle genital renk açma

Genital renk koyuluğu ve lazerle genital renk açma

Cinsel yaşamımız, vücutdaki özel bölgelerin estetik görünümü ile büyük ölçüde etkilenmektedir.  Bu bölgelerde hijyen kadar, estetik de çok büyük önem taşımaktadır. Genital organının görüntüsünden hoşnutsuz pekçok genç kadın bu sorunlarını kimseyle paylaşamamakda ve cinsel birliktelikde başarısız olacağı kaygısıyla kendilerine güvenlerini kaybederek cinsel birlikteliği ve evlenmeyi ertelemektedir.
 

Psikolojik ve fizyolojik sorunlara yol açabilen şekil ve görünüm bozuklukları; kişinin kendine olan güvenini azaltmakta ve cinsellikten gerektiği gibi keyif almasını engellemektedir. Yine sosyal ortamlarda da kendini kötü hissetmesine neden olmaktadır. Oysa artık genital renk koyuluğunun çözümü lazerle göründüğünden çok daha kolay bir hale gelmiştir.


Genital lazer estetiği uygulamalarının yaygınlaşması ile pekçok kadının gizli sorunlarına estetik çözümler sağlanarak özgüvenleri kazandırılmaktadır.

Lazer  genital  bölgede; ağda, epilasyon, güneş, ilaç kullanımı, hamilelik ve yaşlanma, menopoz, ergenlik gibi durumlarda ortaya çıkan renk koyuluklarının ortadan kaldırmaya yardımcıdır. Lazer uygulamasından kısa süre sonra  ışıltılı bir görünüme sahip olacaksınız.

Bu uygulamalarla sadece görsel renk bozuklukları değil aynı zamanda genital bölgede hücresel gençleştirme de yerine getirilmektedir. Böylece hastaların hayat kaliteleri yükseltilirken, psikolojik bozuklukları da düzelmektedir.

Lazerle genital renk açma uygulaması ortalama 30 dakika süren ve lokal anestezi eşliğinde yapılan bir uygulamadır.  Uygulamadan yaklaşık 10 gün sonra etkinliği gözle görülür bir şekilde hissedilir.  Hastaların hiçbir aktivite kısıtlaması sözkonusu değildir.

Zararlı kimyasal madde içeren bazı renk açıcı ürünlerin aksine,  lazerle çok daha güvenli bir uygulama ile genital bölge renk koyuluğunuz sağlıklı bir şekilde çözüme kavuşacaktır.

 

Bu makale 6 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Ebru Zülfikaroğlu

Etiketler
Genital renk açıcı kremler
Op. Dr. Ebru Zülfikaroğlu
Op. Dr. Ebru Zülfikaroğlu
Ankara - Kadın Hastalıkları ve Doğum
Facebook Twitter Instagram Youtube