En iyi halinize kavuşmanız için asla geç değil

En iyi halinize kavuşmanız için asla geç değil

Ortodonti tedavisinden yararlanmak için asla çok yaşlı değilsiniz. Günümüzde, ortodonti hastalarının her beşinden biri yetişkin bireylerden oluşur. İşte nedeni:

İyi görünmek.

* Ortodonti tedavisi çarpık dişlerin ve yıllardır sizi tedirgin eden boşlukların düzeltilmesinde yardımcı olur. Düzgün diş düzeniyle ve harika bir gülüşle size güven ve gurur verebilir.

Diş sağlığı düzeyinin korunması.

* Düzensiz dişlerin tedavi ettirilmemesi düş yüzeyinde anormal aşınmalar ve çiğnemede zorluklar dahil olmak üzere diğer diş sorunlarına sebebiyet verir. Ortodonti tedavisi diş sağlığının iyi bir düzeyde tutulmasında yardımcı olur.

Ortodonti alanındaki gelişmeler tedavinin her yaştan insan için her zamankinden daha başarılı ve rahat geçmesini sağlamıştır. Ortodonti uzmanları diş sağlığınıza anlayışlı bir yaklaşımda bulunmak için genel diş doktorları, periodonti uzmanları, prostodonti uzmanları,ağız cerrahi gibi diğer diş pratisyenleriyle birlikte çalışır.

Amerikan Ortodonti Derneği'nin bir üyesi olan ortodonti uzmanınız, diş sorununuzu tedavi etmesinde vermiş olduğunuz güven için içten teşekkürlerini sunar. İleride herhangi bir soru veya sorunla karşılaşırsanız lütfen ortodonti uzmanınıza danışın.

Dişlerin düzeltilmesi ve hizalanmasının doğru bir şekilde öğrenilmesi için diş okullarından sonra 2 ila 3 yıl arası süren özel bir eğitimden geçerler. Yalnızca bu eğitimi tamamlayanlar 'ortodonti uzmanı' ünvanına sahip olurlar ve sadece ortodonti uzmanları Amerikan Ortodonti Derneği üyesi olabilirler.

Bu makale 11 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Dt. Barış Ünlü

Dr.Dt. Barış ÜNLÜ, 25 Şubat 1969 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde başladığı lisans eğitimini başarıyla tamamlayarak 1987 yılında Diş Hekimi unvanı almıştır. Daha sonra ise Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı'ndan almış ve 1998 yılında Ortodonti Uzmanı olmuştur.

Mesleki çalışmalarına, kurucusu olduğu Özel Ortodontist Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde devam etmektedir.

Etiketler
Ortognatik cerrahi yöntemi
Dr. Dt. Barış Ünlü
Dr. Dt. Barış Ünlü
İstanbul - Diş Hekimi
Facebook Twitter Instagram Youtube