Dirençli yağlardan kurtulmanın yolu

Dirençli yağlardan kurtulmanın yolu

GPSLipo, bir tür lazer lipoliz yöntemi olup istenmeyen yağlardan kurtulmanın en güvenli ve etkili yoludur. GPSLiponun güvenli ve etkili olmasını nedeni işlem yapılan bölgenin cihaz ekranından takip edilebilmesi, hedeflenen yağ dokunun eşit bir şekilde eritildiğini veya hasarlandığının takip edilebilmesi ve lazer ışının sadace yağ dokuya özgü olması nedeniyle damar, sinir, kas gibi diğer dokulara zarar vermemesidir.

Kullanılan lazer enerjisi ile hedeflenen yağ doku eritilmekte ve bu eriyen yağ doku miktarına göre ya kendiliğinden vücuttan atılması için bırakılmakta ya da vakum yöntemi ile aynı seansta vücuttan dışarı alınmaktadır. İstenmeyen yağlardan kurtulmanıza yardımcı olmasının yanısıra verdiği ısı sayesinde cildin sıkılaşmasını da sağlmakta ve düz ve sıkı bir cilde kavuşmanızı sağlamaktadır. Karın, bel, basen, kol, diz içi, bacak içi, sırt, çene altı, erkeklerde meme büyümesi gibi özellikle spor ve diyete dirençli olan bölgelere uygulanmaktadır. İşlem bölgesel uyuşturma yöntemi ile yapılabildiği için işlem süresince uyanık olursunuz. Bu da genel anestezi altında yapılan geleneksel liposakşın yöntemlerine göre daha az riskli olmasını sağlar. İşlem sonrasında 3-4 saatlik bir dinlenme ile evinize gidebilirsiniz ve 1 gün sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz.

Geleneksel liposakşın yöntemlerine göre çok daha az morluk ve şişlik olurken 3 4 hafta içinde sıkılaşma ve incelme etkisinin başladığını gözlemleyebilirsiniz.Günümüzdeki estetik girişimlerden küçük cerrahi müdahaleler arasında yer alan GPSLipo yöntemi ile tek seansta istenmeyen yağlarınızdan kurtulmanızı ve istediğiniz görünüme kavuşmanızın en güvenli ve etkili yoludur.

Bu makale 6 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Sezi Ceylan

Op. Dr. Sezi Ceylan, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından 2002 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimimi 2008 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise 2009-2014 yılları arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde yapmış ve Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olmuştur. 

Op. Dr. Sezi Ceylan, mesleki çalışmalarına ise şu an Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde devam etmektedir

 

Yazarı sosyal medya'da takip edin
instagram
Op. Dr. Sezi Ceylan
Op. Dr. Sezi Ceylan
Bursa - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube