Cilt bakımı

Cilt   bakımı

CİLT BAKIMI

Düzenli yapılan cilt bakımı uygulamaları cildin genç kalmasını ve canlı görünmesini sağlar. Evde uygulanan günlük ürünler cildin gerekli bakım ihtiyacını tam olarak karşılamazlar.

Özellikle stres, hava kirliliği, düzensiz beslenme, sigara gibi etkiler  nedeni ile belli aralıklarla profesyonel bir cilt bakımı yaptırmakta fayda vardır.

Cilt bakımları;

Klasik Cilt Bakımı

Anti-agingli Cilt Bakımı

Akne Cilt Bakımı

Leke Cilt Bakımı

Genellikle 5-6 haftalık periyodlarla uygulatacağınız bu cilt bakımları sonucunda, cildiniz daha canlı, parlak, sağlıklı bir görünüme kavuşur.

Bu makale 7 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Nermin Filizci Varılsüha

Uzm. Dr. Nermin FİLİZCİ VARILSÜHA, tıp eğitimini 1995 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji kliniğinde yapmış ve 2001 yılında Dermatoloji Uzmanı olmuştur. 2001-2003 yılları arasında Özel Alsancak Hastanesi'nde, 2003-2006 yılları arasında TAPDİ Buca Tıp Merkezi'nde, 2006-2008 yılları arasında Akademi Dahiliye Dal Merkezi'nde, 2008-2010 yılları arasında iğse Özel Altınordu Tıp Merkezi ve Clinic A Plus Güzellik Merkezi'nde Dermatolog olarak görev yapmış olan Uzm. Dr. Nermin FİLİZCİ VARILSÜHA, mesleki çalışmalarına 2010 yılından beri İzmir - Konak'ta bulunan özel muayenehanesinde devam etmektedir. Uzm. Dr. Nermin FİLİZCİ VARILSÜHA, Türk Tabipler Birliği, EADU (European Academy of Dermatology and Venerology) ...

Uzm. Dr. Nermin Filizci Varılsüha
Uzm. Dr. Nermin Filizci Varılsüha
İzmir - Dermatoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube