Boyun bölgesi sorunları ve tedavileri

Boyun bölgesi sorunları ve tedavileri

BOYUN:

Gevşeme ve Sarkmalar:

Boyun bölgesinin gevşeme ve sarkması en önemli sorunlardan biridir. Tedavi ederken kişiye en  uygun olan  FİBROCELL, ULTHERAPY, ALTIN FREKANS ve THERMİLİFT  tedavilerinden birine veya kombinasyonlarına başvurulabilir.

Bu bölgede MEZOLİFT ve PRP de tedaviye destek olarak kullanılması gereken uygulamalar olabilir.

Boyundaki enine çizgiler kas aktivitesinini artması ile oluşmadığı için BOTOX uygulamalarına çok fazla yanıt vermezler. Bu çizgiler gevşeme ve sarkma tedavileri ile azaltılabilir ve MEZOLİFT ve DOLGU uygulamaları ile giderilebilir.

Artan kas gücüne bağlı oluşan dikey çizgilenmeler için de BOTOX uygulaması ile çözüme ulaşılır.

Bu bölgede destek tedavilerde GENÇLİK IŞIĞI, KİMYASAL PEELİNG  ve OKSİJENEO uygulamalarında da faydalanılır.

İstenmeyen kıllar:

Bu bölgedeki istenmeyen kıllar LAZER EPİLASYON veya iğneli epilasyon ile tedavi edilebilir

Bu makale 13 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Hüseyin Tırman

Dr. Hüseyin TIRMAN, 1973 yılında Burdur’da doğmuştur. Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Ardından eğitim için Londra ve ABD’ye gitmiştir. İlaç sektöründe ürün yöneticiliği yapan Dr. TIRMAN, İşletme Yönetimi ve Organizasyonu Master’ı ve MBA programlarını tamamlamıştır. Estetik ve sağlık alanında uzmanlaşmış olan Dr. Hüseyin TIRMAN, başarılı medikal estetik uygulamaları yapmakta olup ameliyatsız gençleştirme teknolojilerini hastalarının hizmetine sunmaktadır. Ayrıca, eğitimci yönü ile sektördeki firma ve çalışanlara medikal estetik alanında eğitimler vermekte, güncel yaklaşımları yakından takip etmekte ve polikliniğinde uygulamaktadır. Tüm bunların yanı sıra Ameliyatsız Gençleştirme Teknolojilerini hastalarına uygulayan öncü hekimlerdendir. Dr. Hüseyin TIRMAN, 200 ...

Dr. Hüseyin Tırman
Dr. Hüseyin Tırman
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube