Aqua shape; suyun gücüyle vücudunuza şekil verin…

Aqua shape; suyun gücüyle vücudunuza şekil verin…

İnsan vücudunun yumuşak hatlarını sağlayabilmek, estetik cerrahlar için her zaman o kadar kolay olmadı. Liposuction olarak bilinen yağ alma yöntemi, kişiyi fazla yağlarından kurtarsa da kimi zaman istenmeyen sonuçlara ve düzensizliklere neden olabiliyordu. Son dönemde Alman teknolojisinin kullanıma soktuğu Aqua Shape (Body jet ) ise bu alanda, suyun hassas ve yumuşak yapısından faydalanarak vücudu şekillendiriyor, yağları çevre dokuya zarar vermeden alıyor, güvenli ve konforlu bir ameliyat süreci sağlıyor.  

Body jet’in eş zamanlı püskürtme ve emme sistemi sayesinde yağ dokusu çevre dokudan ayrılıyor ve yağ hücreleri vücuttan zarar görmeden uzaklaştırılarak toplanıyor. Kök hücreden oldukça zengin bu yağ hücreleri yüz gençleştirme amacıyla göz altı, yanak sarkması gibi bir çok alanda kullanılabiliyor. Zarar görmeden alındıkları için enjekte edildikleri yerdeki kalıcılıkları da oldukça fazla oluyor. İstenmeyen bölgelerden alınan yağlar popo kaldırmada veya göğüs büyütmede de kullanılabiliyor.

Yani Aqua Shape ile fazla yağlardan kurtulmak ve alınan yağlardan maksimum fayda sağlamak mümkün. Unutmayın iyi bir sonuç için, vücuda yapılan her müdehalenin yumuşak ve hassas olması gerekir ve bu dünyada sudan daha nazik bir yardımcı bulmak mümkün değildir. 

 

Bu makale 16 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Gamze Bektaş

Op. Dr. Gamze BEKTAŞ, 1980 yılında Eskişehir’de doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 2004 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Daha sonra 2005 yılında İzmir Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahisi Kliniği'nde 6 ay asistan olarak çalışmalar yapmıştır. İhtisasını ise Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bilim Dalı’nda yapmış ve 2012 yılında Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olmuştur. Bu süre zarfında mikrocerrahi üzerine yoğun bir çalışma sürdürerek dünyanın ilk rahim nakli, Türkiye'nin ilk kol nakli ve yüz nakli ameliyatlarını gerçekleştiren ekibin üyesi olmuştur. Op. Dr. Gamze BEKTAŞ, Türk Plastik, Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Derneği'nin İzmir'de gerçekleştirilen 33.Ulusal Kurul ...

Etiketler
Yağ alma ameliyat sonrası
Op. Dr. Gamze Bektaş
Op. Dr. Gamze Bektaş
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube