Ameliyatsız lipoterapi challenger inverse osmosis

Ameliyatsız lipoterapi challenger inverse osmosis

CHALLENGER İnverse Osmosis

LOKAL KİLO VE SELüLİT SORUNUNUN ÇÖZÜMÜNE YöNELİK OLARAK TASARLANMIŞ , EN SON  TEKNOLOJİK GELİŞMELERİN KULLANILDIĞI CHALLENGER İNVERSE OSMOSİS SAYESİNDE YENİ YILI, YENİLENMİŞ GÖRÜNÜMÜNÜZLE KARŞILAYABİLİRSİNİZ.


Yeni yıl…. Hepimizin yeni yılla ilgili bir hayali, beklentisi var. Kimimiz yeni yıldan para, sağlık, mutluluk beklerken kimilerimiz de bedenimizdeki fazlalıklardan kurtulup yeni yılda, ‘yenilenmiş' olmayı dileriz…. Bu uğurda denediğimiz çeşitli yöntemler ve genellikle uygulamaktan vazgeçilen uzun diyet listeleri  ‘bıktırıcı' olmanın dışında kişiyi ‘mutlu son'a ulaştırmak ta  pek başarılı olmaz.

Oysa  ‘mutlu son' şimdi çok yakınımızda. CHALLENGER İnverse osmosis adı ile bilinen yöntem dünya ile aynı anda Türkiye'de. CHALLENGER İnverse osmosis cihazı ile tek seansta bile ‘lipo-suction' a benzer sonuçlar almak mümkün oluyor.Tüm dünyada ameliyatsız liposuction mucizesi adı ile lansmanı yapılan bu cihaz haftada ortalama seans sonrası %30yağ kaybını sağlıyor. üstelik ameliyat, ağrı, sızı veya benzeri bir yan etki olmadan.

CHALLENGER İnverse osmosis sistemi ultrasound enerjisini kullanarak yağları parçalayan bir yöntem. Tavsiye edilen uygulama öncesinde  uygulama yapılacak kişinin vücut ölçülerinin alınması ve işlem yapılacak bölgenin mutlaka fotograflanması gerekliliği.

Ardından problemli bölgeye yapılan maksimum 30-40 dakikalık bir uygulamanın ardından tekrar yapılan ölçümlemenin sonucu ise tek kelime ‘şaşırtıcı'. Ortalama 2-10  cm. arasında incelme. Bu şimdiye dek bilinen hiçbir yönteme benzemiyor. uygulama tamamlandığında ise vücutta ciddi bir incelme (MİNİMUM 2 BEDEN İNCELME) ile birlikte ‘portakal kabuğu' görünümündeyani sellülitte %90 a varan  azalma tespit ediliyor.

Ciddi bir zayıflama yöntemi olan CHALLENGER İnverse osmosis işlemi sırası ve uygulama sonrasında dikkat edilmesi gereken bazı kurallarda var elbette. Uygulamayı takip eden 5 gün içerisinde yağ tüketilmemesi ve bir kerelik minimum 25 dakika süre ile yürüyüş, koşu, aerobik vb. efor harcatan bir aktivite yapılması gerekiyor.

Sonra ne mi olacak??? Türkiye de sadece bize olan bu teknoloji ile ağrı acı olmadan konforlu olarak incelecek yağ kaybedeceksiniz İçine sığamayacağınız elbise, vücudunuzda mükemmel durmayacak bikini kalmayacak ve 2012  ‘çok güzel' olacak…

 

Bu makale 15 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Emre Çiçek

Etiketler
Ameliyatsız lipoterapi
Uzm. Dr. Emre Çiçek
Uzm. Dr. Emre Çiçek
İstanbul - Akupunktur
Facebook Twitter Instagram Youtube