Ameliyatsız göz kapağı estetiği

Ameliyatsız göz kapağı estetiği

Ameliyatsız göz kapağı estetiği uygulamasından sonra ne beklemelisiniz?

Göz kapağı üzerindeki kırışıklıklar, varsa sarkma eğiliminde iyileşme olacaktır. Ameliyatsız üst göz kapağı uygulamasından sonra daha dinamik, daha dinç, daha genç ve aydınlık bir yüz ifadesi oluşur.

Ameliyatsız üst göz kapağı uygulamasına ek olarak, göz çevresindeki kaz ayaklarına botoks uygulaması yapıldığı takdirde, daha uzun süreli kalıcılık ve etkide belirgin bir artış gözlenir.

Ameliyatsız göz kapağı estetiği uygulaması nasıl yapılır?

Uygulama yapılacak bölge antiseptik sıvı ile temizlenir. Lokal anestezik krem sürülür, 20 dk. beklenir ve işlem uygulanır.

Ameliyatsız göz kapağı estetiği uygulaması ne kadar sürer?

Uygulama yapılacak bölgeye göre (üst göz kapağı – alt göz kapağı lokal anestezi sonrası 5 ile 20 dakika arasında sürer.

Ameliyatsız göz kapağı estetiği uygulamasında ağrı-acı var mı?

Uygulama sırasında ağrı-acı hissi oluşmuyor. Uygulama sonrasında ise çok hafif bir sızı hissi olabilmekte. Ancak bu his rahatsız edici boyutta değildir ve 1 ile 2 gün içinde geçebilmekte.

Ameliyatsız göz kapağı estetiği uygulaması sonrası ne yapmalı?

Uygulama sonrası özellikle açıkta kalan bölgelere içerisinde güneş koruma faktörü de olan sıvı bir fondöten veya BB krem tabaka halinde sürülmeli. Her yıkama sonrası işlem tekrarlanmalı.

Ameliyatsız göz kapağı estetiği uygulaması sonrası iyileşme nasıl oluyor?

Üst göz kapağında uygulamanın ertesi günü başlayan ve 3-4 gün gittikçe azalarak devam eden ödem oluyor. 5. günden itibaren kabuklar dökülüyor ve normal görünüme kavuşuyor. Uygulamadan sonra içerisinde güneş koruma faktörü bulunan BB krem sürmek yeterli. Banyo yapmak, el yüz yıkamak serbest.

Ameliyatsız göz kapağı estetiğinin kalıcılık süresi 4 ile 5 yıl arasında değişmektdir.

Ameliyatsız göz kapağı estetiği uygulaması avantajları nelerdir?

Uygulama kolay ve kısa süreli,
Pansuman gerektirmiyor
Günlük yaşantıya engel olmuyor.
İstenmeyen durumlar oluşmuyor.
 

Bu makale 13 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Özgül Akdemir Erdem

Dr. Özgül AKDEMİR ERDEM, 20 Mart 1971 tarihinde Kocaeli - İzmit'de doğmuştur. Lisans öncesi eğitimlerini bitirdikten sonra Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1993 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Daha sonra, Mecburi hizmet yükümlülüğü kapsamında 2 yıl Nevşehir Hacıbektaş Devlet Hastanesi’nde, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Gölyazı Sağlık Ocağı'nda, Osmangazi Sağlık Grup Başkanlığı'nda ve Çekirge Devlet Hastanesi Acil kurumlarında çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2004 yılında Sağlık Bakanlığı onaylı Medikal Estetik Uygulamaları Sertifika Programına katılmış ve Medikal Estetik alanında ilk adımlarını atmış olana Dr. Özgül AKDEMİR ERDEM, 2004 - 2010 yılları arasında 6 yıl boyunca Bursa D’estetica Lazer Epilasyon ve Estetik Merkezi’nin Mesul Müdürlüğü görevini yürütmüş, Medikal Estetik alanınd ...

Etiketler
Göz kapağı estetiği yöntemleri
Dr. Özgül Akdemir Erdem
Dr. Özgül Akdemir Erdem
Bursa - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube