Acı çektirmeyin

Acı çektirmeyin

UZUN SÜREDİR DOKTORSİTESİ GİBİ BİR ÇOK YERDE, HASTA HAYVANLARIN SORUNLARINI DİNLEMEKTE ONLARA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞMAKTAYIM. YAKLAŞIK BİR YILDIRDA DOKTORSİTESİ İÇİN DE HASTALARIN SORULARINA ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR CEVAPLAMAYA ÇALIŞIYORUM.

YANLIZ ANLAMADIĞIM VE ANLATAMADIĞIM BİR DURUM VAR ORTADA. ARKADAŞLAR HAYVANLAR İNSANLAR GİBİ DEĞİLLER. ONLAR AĞZI OLAN ANCAK KONUŞAMAYAN BİR CANLI. UZUN SÜRELİ ACI ÇEKTİRMEYİN ONLARA.

GELEN SORULARDA, HAYVANLARIN UZUN SÜREDİR YADA 1-2 HAFTADIR GİBİ PATOLOJİK VEYA HASTALIK DURUMLARINDAN BAHSEDİLMEKTE. BAKIN ARKADAŞLAR İNSANLAR GİBİ HAYVANLARDA ERKEN TANI VE TEDAVİ HAYAT KURTARIYOR. GEÇİKMİŞ BİR UYGULAMA YA DA TEDAVİ ÖLÜMLERLE SONUÇLANABİLİYOR. MÜMKÜN MERTEBEDE FAZLA ZAMAN KAYBETMEDEN BU EVCİL HAYVANLARINIZI BİR HEKİM ARKADAŞA GÖTÜRÜP MUAYENE ETTİRİN. ŞAHSİ GÖRÜŞÜM OLARAK SÖYLÜYORUM; BURADA UYGULANAN TEDAVİ, YAPILAN İŞLEMLERDEN SONRA BAŞKA NELERİN YAPILABİLECEĞİ ÜZERİNDE DURULURSA DAHA VERİMLİ OLACAĞI KANISINDAYIM. YOKSA GÖZÜNE JAPON YAPIŞTIRICISI KAÇTI NE YAPMALIYIM GİBİ BİR SORUNUN CEVABI, YA DA BİR HAFTADIR HASTA ÖNCE YEMEDEN KESİLDİ SONRA AGZINDAN BURNUNDAN KAN GELDİ DEMEKTE NEYİN NESİDİR. NE DEMEMİ BEKLİYORSUNUZ. BIRAKIN ÖLSÜN MÜ...

Bu makale 12 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Vet. Mehmet Fatih Özlü

Vet. Mehmet Fatih ÖZLÜ, 1985 yılında Kastamonu'da doğmuştur. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde başladığı lisans eğitimini başarıyla tamamlayarak Veteriner unvanı almıştır. 2007 yılında ise Sağlık Bilimleri Enstitüsü Veteriner Cerrahi Bölümü'nü tamamladıktan sonra Cerrahi Uzman Veteriner olmuştur. 

Vet. Mehmet Fatih ÖZLÜ, Amasya Merkez'de bulunan Amasya Özlü Veteriner Kliniği'nde hizmet vermektedir.

Etiketler
Hayvanların sağlığı için
Vet. Mehmet Fatih Özlü
Vet. Mehmet Fatih Özlü
Amasya - Veteriner
Facebook Twitter Instagram Youtube