Prof. Dr. Ayşen Bingöl

4.9

Ürtiker, Sağlıklı (Sağlam) Çocuk İzlemi, Kurdeşen (Dabaz, Ürtiker)

4.9

“4 ayrı doktorun teşhis edemediği hastalığı, elimdeki kan testlerine bakarak ve hikâyemizi dinleyerek...” Devamı

Prof. Dr. Ayşen Bingöl

Prof. Dr. Ayşen BİNGÖL, 1990 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimini, 1998 yılında ise Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda tamamlamıştır.

Prof. Dr. Ayşen BİNGÖL, 1992-1998 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda görev yapmıştır. 1998 yılından beri Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda mesleki çalışmalarını sürdürmekte olan Prof. Dr. Ayşen BİNGÖL, 2001 yılında Çocuk Allerji İmmunoloji üst ihtisasını, 2011 yılında ise Çocuk Göğüs Hastalıkları Üst İhtisasını tamamlamıştır.

Prof. Dr. Ayşen BİNGÖL, 2003 - 2004 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem IV Doğum-Çocuk Hastalıkları Staj Koordinatörlüğü, 2003 - 2006 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Merkez Laboratuvarı Danışman Klinik Öğretim Üyeliği, 2007 - 2009 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıp Fakültesi Etik Kurul Üyeliği, 2009 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastane Danışma Kurulu Üyeliği, Antalya Klinik Araştırmalar Etik Kurulu Üyeliği ve Sağlık Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi, Yönetim Kurulu Üyeliği gibi pek çok idari görevde bulunmuştur.

Türk Tabipler Birliği, Milli Pediatri Derneği, Türk Pediatri Kurumu Derneği, Ulusal İmmunoloji Derneği, Ulusal Allerji ve Klinik İmmunoloji Derneği, Çocuk Sağlığı Derneği ve European Academy of Allergology and Clinical Immunology gibi mesleki kuruluşlara üye olan Prof. Dr. Ayşen BİNGÖL, Antalya - Konyaaltı'nda bulunan özel muayenehanesinde hastalarını kabul etmektedir.

Prof. Dr. Ayşen BİNGÖL Muayenehanesi
Arapsuyu Mah. Atatürk Bulvarı Tasarım Plaza No: 69 K: 3 Konyaaltı/Antalya
Hizmetler
Anne sütü ve anne beslenmesi Aşılama ve bağışıklama Besin alerjisi takibi Çocuk beslenme bozuklukları Çocukta gelişimi izleme Devamı

Hakkında

Prof. Dr. Ayşen BİNGÖL, 1990 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimini, 1998 yılında ise Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda tamamlamıştır. Devamı

Diploma Aldığı Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ

Yabancı Dil

İngilizce

Görüşler

Görüşlerinizi önemsiyoruz!
Görüşlerinizi önemsiyoruz!

Uzmanlar ile ilgili görüşlerinizi belirtmeden önce moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.

4.9

Zamanlama

5.0

İlgi

4.8

Ortam

5.0
PT
Pın*** T***
Zamanlama
İlgi
Ortam
27.11.2019

4 ayrı doktorun teşhis edemediği hastalığı, elimdeki kan testlerine bakarak ve hikâyemizi dinleyerek anında bildi ve tedavi etti, sayesinde 15 günlük kabusum bitti..allah uzuuun ömürler versin, bol bol şifa dağıtsın, zekasına, emeğine, bilgisine, vicdanına sağlık.. Görüşü Şikayet Et

MG
Mer*** G***
Zamanlama
İlgi
Ortam
26.12.2018

İşinin ehli , bilinçli ender tabiblerden. Oldukça başarılı ve kendini geliştirmiş bir doktor.Tek bulabildiğim negatif durum ekibinin profesyonellikten uzak olması . Görüşü Şikayet Et

Sık Sorulan Sorular

Prof. Dr. Ayşen Bingöl ile nasıl iletişime geçerim?

Prof. Dr. Ayşen Bingöl için online veya telefonla randevu alabilirsin.

Prof. Dr. Ayşen Bingöl nerede çalışıyor, iletişim bilgileri nedir?

Prof. Dr. Ayşen Bingöl Prof. Dr. Ayşen BİNGÖL Muayenehanesi bünyesinde çalışıyor. İletişim bilgileri için profilini ziyaret et.

Prof. Dr. Ayşen Bingöl hangi uzmanlık alanında hizmet veriyor?

Prof. Dr. Ayşen Bingöl Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk İmmünolojisi ve Alerjisi uzmanıdır. Ürtiker, Sağlıklı (Sağlam) Çocuk İzlemi, Kurdeşen (Dabaz, Ürtiker) alanlarında hizmet veriyor ve Anne sütü ve anne beslenmesi, Aşılama ve bağışıklama, Besin alerjisi takibi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Son 30 günde profil görüntülenmesi

Ücretsiz Randevu Oluştur

Doktorsitesi.com üzerinden randevu oluşturmak ücretsiz.

Kapat
Takvim Bulunamadı.

Bu uzmandan online randevu alabileceğin bir takvimi bulunmuyor.

Randevu Takvimi Talep Et

Talep Et

Kapat
Vazgeç
Form gönderilirken hata oluştu. Tekrar dene.
Başarılı Formunuz başarıyla gönderildi.
Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-posta adresini bırak ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

Kişisel verileriniz, aydınlatma metni kapsamında işlenmektedir.
Facebook Twitter Instagram Youtube