Aksaray Akut Ve Kronik Lösemiler

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku


Sayfa : 0/0 | Toplam 0 kayıt bulundu.

Aksaray Akut Ve Kronik Lösemiler İlgili Sorular

  • Panik atak

    İlginiz için çok çok teşekkür ederim berna hanım ilacımı düzenli saatinde alıyorum ara da çok nadir atak geliyor artık kendı kendime o anın gerçek olmadığını aklıma getirip izin vermiyorum dediğiniz gibi pozitif insanlarla zaman geçiriyorum yeriniz yakınmı sizinle görüşsek terapi almak için 😊😊

    Doktor Cevabı:
    Psk. Berna İNCEKARA

    Psk. Berna İNCEKARA

    Bizim klinik fatih aksaray’da haseki hast. karşısında. ulaşım ve yeri çok kolay. gelmek istersen 0212 632 69 43 numaradan çiğdem hn yardımcı olur. sevgilerimle

  • Wbc normal lym yüksek ise

    Hocam merhabalar bir sorum olacaktı wbc değerim normal sınırlarda;6,8 lym % üst sınır 48 benimki;54,3 gra alt sınır 42 benimki biraz düşük;41 hgb ise;12 diğer değerler ise normal görünüyor. sizce bir sorun varmı? bu arada bu tahlili yaptırma sebebim önceki yıllardaki kansızlığımdı,şu andada alt sını... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Prof. Dr. Kadri YAMAÇ

    Merhaba, lenfosit (lym) artışı tek bir sebeple olmaz. yani, lenfosit yüksek olunca, işte tamam bu hastalık varmış, bulduk gibi bir durum değildir. lenfosit artışı yapan çok sayıda hastalık vardır. bu artışın sebebini anlamak için hastayla görüşmek, sorular sormak, muayene etmek, kan yaymasını mikro... Cevabı gör

  • Kan değerlerinde yükseklik

    Sayın hocam iyi günler. size 55 yaşındaki babamın kan değerleri ile ilgili normal olmayan değerleri göndermek istiyorum. mo%9.9 ly 3.6 mo 1 hgb 17.7 hct 51.7 rdw 11.3 diğer kan değerleri referans aralığında görünüyor. doktor kan fazlalığı var demiş ve babamı hematoloji uzmanına yönlendirmiş. bu değe... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın yasemin deniz, geçmiş olsun. meslektaşımızın yaptığı hematoloji uzmanı muayenesi önerisi bence de yerinde bir öneri. bu arada söz ettiğiniz bütün tetkikler gözden geçirilmiş olur. saygı ve sevgilerimle.

  • Psikolojik mi

    Merhaba kız kardesim 19 yaşında ve 18 günlük erken doğumla doğdu. konuşmasında da sorunlari var yaşıtlarina gore hep 2 yaş alttan gitti . kardeşim kıyafetlerini yırtıyor ve ara ara saklanıyor evden kaçıyor. birçok doktora gittik ilaç tedavisi gördü ama bi iyileşme göstermedi lütfen yardım edin.

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ali Irfan GÜL

    Doç. Dr. Ali Irfan GÜL

    Bu yas grubunda bu tur belirtiler kimlik karmasasinda veya bir davranis bozuklugunda ya da yeni baslayan bir psikozda olabilir. bu tur hastalarin tedavisi ve takibi uzundur. bu nedenle bir psikiyatri uzmaninca takip ve tedavisi gerekir.

  • Wbc lösemi

    Hocam daha sonra tam kan sayımı yaptırdım normaldi plt 195 bin çıkmıştı wbcde normaldi ama aptt ve protrombin inr dediğiniz testleri yaptırmadım zaten 7 ay oldu lösemi olsam ciddi belirtiler olurdu bu zamana kadar diye düşünmüştüm siz mutlaka tekrarlat deyince endişelendim şimdi peteşiler sadece yan... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. yanaklarınız içindeki lezyonların peteşi olması bu değerlerle pek olası değil. bu platelet ( trombosit ) değerlerinizle lösemi düşünmemek gerekir. saygı ve sevgilerimle.

  • Wbc lösemi

    Hocam merhaba size daha önce wbc yüksekliği ile ilgili bir soru sormuştum aşırı ishal anında wbc 17,7 çıkmıştı o zaman lösemiden çok korkmuştum sizde daha sonra tekrar bir test yaptırırsın demiştiniz sonraki teste wbc normal gelmişti şimdi aradan 7 ay geçti ovitrelle ve menagon adlı iğneler kullanıy... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. yedi ay akut lösemiler için çok uzun bir süre sayılabilir. ishal durumunuzda büyük olasılıkla enfeksiyonlara bağlı olarak lökosit ( wbc - akyuvar ) değerleriniz yükselmişti. daha sonra kontrol için tam kan sayımı yaptırmış olmalısınız. yapılmadı ise kesinlikle hem... Cevabı gör

  • Omurilik zedelenmesi ile

    Hocam cep numariniz varmi nasil görüşebiliriz yeriniz nerde hocam omurilik zedelenmesi ile ilgili saygilar hocam!!

    Doktor Cevabı:
    Fzt. Abdullah GÜDENDEDE

    Fzt. Abdullah GÜDENDEDE

    506 438 51 45 ten ulaşabilirsiniz. çok geçmiş olsun

  • Acil yardım

    Hocam merhabalar. annem için yazıyorum. kalp krizi geçirdi beyninde pıhtı var felç atlattı konuşmasında sıkıntı var. 11 ay oldu şu an ciddi sorunları var sinir stres bağırma çağırma takıntılılık hali olmayan şeyleri kurgulama çok fazla problemi var içinden çıkamıyoruz. hiç huzurumuz kalmadı size gel... devamı

    Doktor Cevabı:
    Doç. Dr. Ali Irfan GÜL

    Doç. Dr. Ali Irfan GÜL

    Bu gibi beynin damarsal sistemini ilgilendiren sorunlar patolojinin bulundugu yere gore belirti verirler. hastalarda depresyon kisilik degisikligiagresyon uyku duzeni bozulmalari gorulebilir. bir psikiyatriste goturmek ve yardim almak gerekir.

  • Kll ihtimali

    Hocam merhaba. yaşım 35. son 6 yıldır kan testimde hep aynı değerlerde düşüklük ve yükseklikler var neredeyse hiç değişmedi yavaştan artmaya ya da düşmeye devam etti. son kan testimde çıkanları iletiyorum. lenfositler hep yüksekti yıllardır ama 2 ay önceki testime göre bu testte 2 kat yükselmiş. kon... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Prof. Dr. Vasıf Akın UYSAL

    Sayın ayşe ak, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. lenfosit artışı çok fazla sayıda nedenlere bağlı olabilir. bunlardan bir bölümü de lenfoproliferatif hastalıklar başlığı altında toplanan kan hastalıklarıdır. hematolojik yönden lenfositler incelenirken sadece oranları değil morfolojik gö... Cevabı gör

  • Migde kucultme

    Merhaba hocam migde kucultme ameliyatından sonra hasta yoğun bakımda kaliyor mu ? birde hastanede kaç gün kalıyor hasta .

    Doktor Cevabı:
    Op. Dr. Sönmez OCAK

    Op. Dr. Sönmez OCAK

    Merhaba genellikle ameliyat gecesi yoğun bakımda takip ediyoruz hastalarımızı..komplikasyon gelişmeyen hastaları 4 günde taburcu ediyoruz